Engellilere rampa!

Bağlar Belediyesi, engelli vatandaşların yaşam koşullarını kolaylaştırmak için çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 5 Nisan Mahallesinde beton olan engelli rampası, karo ve parke taşları ile döşendi.

Haberler 26.12.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn Balar Belediyesince, engelli vatandalarn yaam koullarn kolaylatrmak amacyla 5 Nisan Mahallesinde beton olan engelli rampas, karo ve parke talaryla modernletirildi.

ENGELL RAMPASI

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri tarafndan 5 Nisan Mahallesinde beton olduu için engelli vatandalar tarafndan kullanlamayan ve eletiri konusu olan engelli rampas yeniden dizayn edildi. Beton parçalar sökülerek, karo ve parke talar ile yenilenen rampann mimari eksikleri de giderilerek geniletildi. Modern görünüm kazanan engelli rampas engelli vatandalarn yüzünü güldürürken, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, benzer özellikteki engelli rampalarn kentin baka noktalarnda da ina ederek engelli vatandalarn yaamn kolaylatracaklarn söyledi.

PARKE TALARI

lçe genelinde bozulan yollarn bakm ve onarmn da parke talarn yeniden monte ederek gerçekletirdiklerini belirten Beyolu, Bu bizim engelli kardelerimize kar hissettiimiz sorumluluun gereidir. Onlarn yaam koullarn iyiletirmeye ve hak ettikleri noktaya ulatrmak için gerek engelli rampalar olsun, gerekse baka proje ve çalmalar olsun yerine getirmeye devam edeceiz. Yaya geçitlerini ve sokak aralarn parke talar ile yeniliyoruz. Bu hem vatandalarmz hem de engelli kardelerimiz için hizmettir. Biz milletimiz için varz, milletimiz hizmetin en iyisine layktr diye konutu.

Ana Sayfaya Git