Engellilere uzanan el!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımında bulundu.

Haberler 27.05.2019 - 01:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kendisinden talep edilen gda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulatran Bakan Beyolu yüzleri güldürdü. Türkiye Beyazay Dernei Diyarbakr ube Bakan Nezihe Kent konu ile ilgili yapt açklamada, engelli gençler ve madur olan vatandalar için Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolundan gda paketi talebinde bulunduklarn söyledi. Kent, Bakanmz talebimizi kabul ederek u an için 100 tane madur ve engelli vatandamza gda paketi desteinde bulundu. Bizleri krmayarak yapm olduu bu yardmdan dolay Beyazay Dernei olarak kendisine teekkür ederiz dedi.

Engelli kardelerimizin daima yanndaym

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaplan bu çalmayla sosyal belediyecilik anlay içerisinde toplumsal dayanmay arttrmay amaçladklarn söyledi. Bakan Beyolu, Ramazan ay iyiliklerin daha çok yapld ve yardmn üst seviyede yaand bir aydr. htiyaç sahibi ailelerin yannda olmaya devam ediyoruz. Engelli vatandalarmz için bizden talep edilen 100 adet gda paketi yardmnda bulunduk. Bayram öncesi yine 100 ihtiyaç sahibine de giysi yardmnda bulunacaz. Kapmz herkese daima açktr, engelli kardelerimizin daima yanndaym. Belediye olarak ihtiyaç sahiplerine daha çok ulamak için çaba sarf ediyoruz diye konutu.

Bakan Beyolu gda datm sonras engelli vatandalarn sorunlarn dinledi. Akülü araç ihtiyac olan 3 kiiye yardm sözü veren Beyolu, aküsü bozuk olan engelli araçlarna da akü destei sunacan belirtti.

Ana Sayfaya Git