Erbaş miniklerle

Erbaş, Gençlik ve Kültür Merkezini ziyaret etti

Haberler 15.09.2021 - 06:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba, Diyarbakrn Yeniehir Belediyesine ait Aliya zzet Begoviç Kültür ve Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci tarafndan karlanan Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba, burada eitim gören çocuklarla bir araya gelerek yaplan çalmalar hakknda bilgi ald. Aliya zzet Begoviç Kültür ve Gençlik Merkezi ile ilgili bilgi veren Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci dört kattan oluan Gençlik Merkezinin son iki katnn kütüphane, dinlenme ve elenme alan olarak tasarlandn belirterek, Kültür ve Gençlik Merkezimiz 4 kattan oluup son iki kat kütüphane ve dinlenme, elenme alan olarak tasarlanmtr. 110 kiilik kütüphanemizde örencilerimizin snavlara hazrlanabilecei 600 farkl kaynak kitabmz bulunmaktadr. Ayrca gençlik merkezimizin teras katnda ise gençlerimizi zararl alkanlklardan uzaklatrmak, sosyallemelerini salamaya yönelik her türlü aktivite yapmalar için playstation, masa tenisi, kitap okuma köesi ve yazlk teras balkonu da bulunmaktadr dedi.

Diyanet leri Bakan Prof. Dr. Ali Erba ise Aliya zzet Begoviç Gençlik Merkezini çok beendiini belirterek, ferah, modern dekorasyonu ve çalma ortamyla gençlere çada bir etkinlik ortam sunduunuz için sizlere teekkür ediyorum eklinde konutu.

Erba daha sonra burada bulunan gençler ve eitimcilerle bir araya geldi.

Ana Sayfaya Git