Erdem yaşamak istiyor

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Ardem Özmen, sağ ayağı olmadan, diğer ayağı tek kemikli ve sağ elinin parmakları da yapışık olarak dünyaya geldi. Çocuğunun bu haline dayanamayan acılı baba, Ardem'in tedavisi için yetkililerden yardım bekliyor.

Haberler 20.01.2020 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar ilçesinde yaayan Ferhat Özmenin küçük olu Ardem, sa aya olmadan, sol aya ise tek kemikli ve sa elinin de parmaklar yapk bir ekilde dünyaya geldi. Maddi durumu yetersiz olan baba Ferhat Özmen, çocuunun tedavisi için çalmadk kap brakmad. Elinde avucunda ne varsa çocuunun yürüyebilmesi için harcayan acl baba, çocuunun tedavisini devam ettiremeyeceini belirterek, kendilerine uzanacak yardm elini beklemeye balad.

Ardemin üzüntüsü beni de üzüyor

ki çocuk babas 25 yandaki Ferhat Özmen, sezonluk içi olarak çaltn ve u anda isiz olduunu söyledi. Ardemin bir ayann doutan olmadn, bir ayann tek kemikli ve sa elinin parmaklarnn ise yapk olduunu belirten baba Özmen, siz olduum ve maddi durumum olmad için olumun tedavisini karlayamyorum. çocuumun bir an önce salna kavumas için Cumhurbakanmzdan ve yetkililerden bana bir yardm elinin uzatlmasn istiyorum. çocuum büyüdükçe yatlarna baktnda üzülüyor. Bacaklar olmad için oyun oynayamyor. çocuum üzülüyor, onun üzüntüsü beni de üzüyor. Yetkililerden, hayrseverlerden bize yardm etmelerini istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git