Erdoğan'a atkısını Budakla gönderdi

Anneler, el emeği ve göz nuru ile ördükleri atkıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırması için AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak'a teslim etti.

Haberler 12.11.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr anneleri, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan için ördükleri atky, AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budaka teslim etti.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin, partinin il binas önünde 3 Eylülde balatt oturma eylemi sürüyor.

Evlatlarnn fotoraf ile parti binas önünde bekleyilerini sürdüren anneler, Cumhurbakan Erdoan için ördükleri, üzerinde ay yldz ve RTE yazs bulunan atky tamamlad.

Anneler, el emei ve göz nuru ile ördükleri atky kendilerini ziyaret eden AK Parti l Bakan Budaka teslim etti.

Atky teslim alan Budak, annelerin bir an önce çocuklarna kavumas temennisinde bulundu.

- Hacer anne balatt

Atky büyük bir onurla teslim alyoruz. ifadelerini kullanan Budak, atky en ksa zamanda Cumhurbakanna ulatracaklarn belirtti.

Budak, Duygulanmamak elde deil, çok duygulu bir ortam. Burada çok zor artlarda yazn scanda imdi de malum sonbahar ve souk bir ortamda yavrularn bekliyorlar. çok önemli bir i yaptlar. Hacer anne balatt. Bir mum yakt. Hamdolsun cierparesine kavutu. nallah dier annelerimiz de bir an önce cierparelerine kavuurlar. diye konutu.

- Gönlümüz burada

Annelerin yapt oturma eyleminin çok önemli olduuna iaret eden Budak, unlar kaydetti:

Niye burada oturduklarn hepimiz biliyoruz. Onlarn çou biliyorlar ki buray bir basamak görüp çocuklar buradan gitmiler ve buradan tekrar iade edilmesini istiyor. Buraya gidip gelemiyoruz gönlümüz burada fakat farkl dedikodular çkardlar ite AK Parti bu ii organize ediyor halbuki ne onlar bizi görmüler ne biz onlar görmüüz. ftira ve yalan atyorlar. Biz de her gün buraya gelip size destek olmak istiyoruz ama bu tip dedikodulardan dolay gönlümüz sizinle.

Bu arada, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler de aileleri ziyaret ederek desteklerini iletti.

Ana Sayfaya Git