Erdoğan fethi'nin ailesiyle görüştü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Haberler 09.01.2017 - 08:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çalk ve beraberindekiler, Beyzade Efendi Camisi taziye evine giderek ehidin kardeleri ve eiyle yakndan ilgilendi. Taziye ziyareti srasnda Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan da telefonla arad ehidin ei Rabia ve kardei Fikret Sekine basal dileklerini iletti.

Cumhurbakan Erdoan unlar kaydetti:

Mekan cennet olsun. Bundan endiemiz yok zaten. ehitlerimizin makam sevgili peygamberimizin en yakndr. Dolaysyla siz de bir ehit ei olarak ebedi alemde çocuklarnzla birlikte einizin yannda yerinizi alacaksnz. Fethi kardeimiz o gün orada sradan deil, çok ciddi bir felaketi önlemi oldu. Adeta o da Ömerimiz gibi ikinci bir Ömer oldu. nallah gelecee çok farkl yürüyeceiz. Sizin de isminiz Rabia, inallah siz de isminizle müsemma olursunuz.

Bunun üzerine ehidin ei Rabia Sekin, Bir babalarn kaybettiler, bir babalar da sizsiniz artk. çocuklarma sahip çkmanz istiyorum. dedi.

ALEYLE GÖRÜTÜ

Cumhurbakan Erdoan ise Bundan üpheniz hiç olmasn. Bizler ehitlerimizin çocuklarn, elerini hep emanet olarak gördük. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu emanetlere sahip çkacak kadar güçlüdür. Bütün eitimlerine varana kadar yanlarndayz. Einiz nasl aynen terfilerini almaya devam edecekse sizler de o terfileri almaya devam edeceksiniz. ifadelerini kulland.

çkta basn mensuplarna konuan çalk, Bu ziyaret sadece bir ehidimizin ziyaretinden ötürü yürekli bütün kardelerimizin burada olduunu görmek bizi bir kez daha terörle mücadelede ciddi manada cesaretlendirmitir. diye konutu.

Terörle mücadeleye ve olaanüstü hal (OHAL) süresinin uzatlmasna da deinen çalk, Olaanüstü halin devam kararn aldk. Terör örgütlerinin sonunu getirene kadar biz bu süreci çok iyi takip edeceiz. Güvenlik güçlerimiz yurt dndan teröristlerin giri yapmamas için çaba sarf ediyorlar. El-Babdaki operasyonlarmz devam ediyor. Yurt içinde Türk Silahl Kuvvetlerimiz ve jandarmamz ve de milletimizin kendisi dahil olmak üzere bu mücadelede ortak. deerlendirmesini yapt.

Ana Sayfaya Git