Ergani'ye çorba çeşmesi!

Kent merkezinde üç farklı noktada kurduğu ikram çeşmesi ile hafta içi her gün bin 500 kişiye ücretsiz çorba ikram eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani Devlet Hastanesi önünde de vatandaşlara çorba ikram etmeye başladı.

Haberler 03.01.2020 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Hasan Basri Güzelolunun talimatyla Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, kent merkezinde üç farkl noktada kurduu ikram çemelerini artryor.

çORBA çEMES

Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi, Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesi ve Dicle Üniversitesi Hastanelerinden sonra Ergani Devlet Hastanesi önünde de scak çorba ikramn balatt. Ergani Devlet Hastanesi mutfanda sabah erken saatlerde hazrlanan 500 kiilik scak çorba, Büyükehir Belediyesi tarafndan kurulan ikram çemesinden vatandalara ücretsiz olarak datlyor. Büyükehir Belediyesi, k aylar boyunca ikram çemelerinden vatandalara scak çorba ikram etmeye devam edecei belirtildi.

Uygulamadan memnuniyetlerini dile getiren vatandalar, Büyükehir Belediyesi ve Ergani Devlet Hastanesi yetkililerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git