Erkan Petekkaya hayalim F 16 Pilotu olmaktı

BURSA Teknik Üniversitesi öğrencileriyle buluşan ünlü oyuncu Diyarbakırlı Erkan Petekkaya, yaşam hikayesini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilik hayatında oyunculuk fikrinin olmadığını söyleyen Petekkaya, "Her zaman F 16 pilotu veya konsolos olmak istedim" dedi.

Haberler 23.11.2016 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursa Teknik Üniversitesi Sinama Topluluunun düzenledii söyleiye katlan Erkan Petekkaya, örencilerin youn ilgisiyle karlat. 250 kiilik salonda örencilerle buluan Petekkaya, içinde büyük bir adalet duygusunun olduu ifade erek, Olur olmaz eylere sinirleniyorum ve kendimi engelleyemiyorum. Bu ailemden geçmi bir duygu. Bir adeletsizlik gördüüm zaman cinlerim tepeme çkyor diye konutu.

MACERAM SONA ERD

Ünlü oyuncu, samimi bir atmosferde gerçekleen söylei srasnda örencilik hayatnda oyuncu olmay hiç düünmedii vurgulad. Özellikle F 16 pilotu veya konsolos olmay istediini söyleyen Petekkaya, Babama bunu söyleyince, aklm havalarda kalmasn diyerek pilot olmam istemedi dedi. Diyarbakr Devlet Tiyatrosunda 12 yl boyunca oyunculuk yaptn anlatan Petekkaya, Turneye çktmzda bulunduumuz orann Alay komutanna, beni simülasyona soksun diye rica etmitim. O da tamam dedi. Ama sabah kalkamadm ve o maceram da böylece sona erdi diyerek anlarn paylat.

çOK KIYMETL MESLEK

Yaam hikayesini hayranlaryla paylaan Petekkaya, konsolos olma isteiyle ilgili olarak da Gittiiniz yabanc ülkelerde kendi ülkenizi temsil ediyorsunuz. O ülkeyle ilgili bütün ilikiler sizin iki dudanz arasnda. Onun için çok kymetli bir meslek diyerek konsoloslüün önemine deindi. Erkan Petekkaya samimi bir atmosferde gerçekleen söylei sonunda örencilerle selfi çekti.

Ana Sayfaya Git