Ersoy anıldı

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy Diyarbakır’da anıldı

Haberler 12.03.2022 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda stiklal Marnn Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde stiklal Marnn Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü nedeniyle program düzenlendi. Program, sayg duruu ve stiklal Marnn okunmasyla balad.

Okul Müdürü Cengiz Cengiz, töreni hazrlamalarndaki amacn cennet vatann özgürlük mar olan stiklal Marnn anlam ve önemini kavratmak, milli duygular, birlik ve beraberlii güçlendirmek ve gençlere alamak olduunu ifade etti.

STKLAL MARI

stikll Marnn anlam ve önemini, Mehmet Akif Ersoyun hayat ve örnek kiiliini Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Öretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Uurlu Arslan anlatrken programn aknda okulun müzik öretmeni Recep Kalkan, çanakkale Türküsü, Ho Geliler Ola Mustafa Kemal Paay seslendirdi.

Kayapnar lçe Müdürü Aydn Ak, Doç. Dr. Mustafa Uurlu Arslana plaket takdim etti. Programa, l Milli Eitim Müdür yardmcs irine Eronata, desteklerinden ötürü Aydn Ak a, Eitim Birsen Bakan Ramazan Tekdemire, okul müdürlerine, programn tertip ve düzenini salayan müdür yardmcs Asl Perihan Avc ya, Türk Dili ve Edebiyat öretmenleri Mahmut Aslanhan, Mehmet rene, hocalara ve katks olan herkes teekkür edildi.

Ana Sayfaya Git