"Eruh Sesini Arıyor"

Siirt'in adı yıllarca terör saldırılarıyla anılan Eruh ilçesinde İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan belediyenin düzenlediği "Eruh Sesini Arıyor" yarışması ilgi gördü.

Haberler 06.01.2018 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Eruh ilçesinde çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan belediye tarafndan ses yarmas düzenlendi.

Ad yllarca terör saldrlaryla anlan Eruh ilçesinde Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Murtaza Dayançn ilçedeki vatandalara kaliteli hizmet sunmak için balatt çalmalar sürüyor.

Rutin hizmetlerin yan sra sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamnda hazrlanan proje dorultusunda düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri ilçede ilgi görüyor.

Bu kapsamda belediyenin düzenledii Eruh Sesini Aryor adl yarmaya 60 yarmac bavuru yapt.

Ön eleme sonucu 14 yarmac Halk Eitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen ses yarmasna katld.

Birbirinden güzel seslerin yart yarmada Eruh Belediyesinin sosyal medya hesabndan yaplan oylama sonucu 5 yarmac finale kalmay baard.

Finalde, Yelda Yldrm birinci, Esmanur Kurt ikinci, Mustafa Aksu üçüncü, Gülbahar Dündar dördüncü, Gökhan Örünce beinci oldu.

SESN ARIYOR YARIMASI

Yarmann birincisi Yldrma cep telefonu, dier dört yarmacya ise çeyrek altn hediye edildi.

Dier katlmclara ise teekkür belgesi verildi.

Eruh Belediye Bakan Vekili Dayanç yapt konumada, belediye olarak ilçeye saladklar yatrmlarn yan sra eitim, spor, kültür ve sanat konularnda da her türlü destei sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Birçok hizmetten mahrum kalan Eruh ilçesindeki eksiklerin farknda olduklarn vurgulayan Dayanç, bu eksikleri giderme adna ne gerekiyorsa yapacaklarn belirtti.

Dayanç, Eruh Belediyesi kültür sanat birimi tarafndan organize edilen Eruh Sesini aryor yarmasnda finalin güzel bir ekilde gerçekletiine iaret ederek, yarmaya katlan herkesi tebrik, bu heyecana ortak olan bütün Eruhlu vatandalara da teekkür ettiini dile getirdi.

Yarmada birinci olan Yldrm, yaad mutluluu ifade ederek, kendisini destekleyenlere teekkür etti.

Vatandalardan Güler Polat, ilçede ilk kez böyle kapsaml etkinlikler yapldn belirterek, bu etkinliklerin sürmesini istediklerini aktard.

Hakk Acar da Eruhta daha önce ses yarmas yaplmadn anlatarak, kaynamay salayan bu yarmada emei geçenlere teekkür ettiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git