Eruh'ta "Şehitlere Saygı Yürüyüşü"

Siirt'in adı yıllarca terör saldırılarıyla anılan Eruh ilçesinde görevlendirme yapılan belediye tarafından, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Haberler 16.03.2018 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Eruh ilçesinde çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan belediye tarafndan ehitlere Sayg Yürüyüü yapld.

Ad yllarca terör saldrlaryla anlan Eruhta 18 Mart ehitleri Anma Günü ve çanakkale Deniz Zaferinin 103. yl dönümü dolaysyla düzenlenen yürüyüe katlan vatandalar, 15 Temmuz Demokrasi Meydannda bir araya geldi.

Yürüyüe Belediye Bakan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, Belediye Bakan Yardmcs Remzi Aksu, AK Parti lçe Bakan Cevher çiftçi, kamu kurum ve kurulular ile sivil toplum kurulularnn temsilcileri, ehit ve gazi aileleri, öretmenler, örenciler ve vatandalar katld.

Türk bayra ile Botanik Park ehitlik Antna kadar yürüyen yüzlerce vatanda, burada sayg duruunda bulundu, stiklal Marn okudu.

Grup, dua ettikleri ehitler ansna fidan dikti.

Eruh Belediye Bakan Vekili Dayanç, yapt açklamada, Eruh halknn ehitlere sahip çktn söyledi.

Toplumsal duyarllk oluturmak, milli bilinci canl tutmak için ehitlerimize gereken saygy, hürmeti göstermek anlamnda kaymakamlk ve belediye öncülüünde bu hafta bir dizi etkinlik gerçekletiriyoruz. diyen Dayanç, vatansever Eruhlularn bayrana sahip çktn dile getirdi.

Dayanç, Bu güzel tablo bize son derece mutluluk veriyor. Bu vesileyle tüm ehitlerimizi sayg ve ükranla anyorum. dedi.

Yürüyüe katlan vatandalardan Can Özer, etkinlii düzenleyen Kaymakam Dayança teekkür etti.

Eruhlular olarak yürüyüe katlmaktan duyduklar memnuniyeti ifade eden Özer, Türtk Silahl Kuvvetlerince (TSK) Afrinde yürütülen Zeytin Dal Harekatna katlan güvenlik güçlerine baar diledi.

Özer, tüm ehitleri rahmetle andklarn aktard.

Yürüyü sonunda belediye tarafndan vatandalara çeitli ikramlarda bulunuldu.

Ana Sayfaya Git