"Eşimin ve çocuğumun öcünü almak istiyorum"

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa ile eşi Nurcan Karakaya'yı şehit veren Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, görev yerine dönerek, eşinin ve çocuğunun intikamını almak istediğini söyledi.

Haberler 03.08.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karakayann Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Kapkale Geçidindeki babaevinin önünde kurulan çadrda taziyeler devam ediyor.

Serkan Karakaya, burada AA muhabirine yapt açklamada, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann, einin ve bebeinin kannn yerde kalmayaca sözünü verdiini aktard.

Kendisinin de bu vatan uruna cann vermeye hazr olduunu vurgulayan Karakaya, Cumhurbakanmzdan ve bakanlarmzdan herhangi bir talebimiz olmad. Biz sadece eim ve çocuumun kannn yerde kalmamasn istedik. Yaplmas gerekeni söyledik. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Vatan sa olsun. Onlar da En ksa sürede istein yerine gelecek. Sözümüz olsun dediler. Biz bu ülkenin askerleriyiz. Ben her daim canm vermeye hazrm. Eimin ve 11 aylk bebeimin eritii ehitlik mertebesine ben de erimek isterim. eklinde konutu.

Karakaya, Türkiyenin son yllarda güçlendiini ve kimseye boyun emeyecek kadar güçlü olduunu belirterek, Allah bamzdaki insanlar eksik etmesin. Bir Bedirhan gidecek, bir Nurcan gidecek, bir Serkan gidecek ama binlercesi geri gelecek. dedi.

Einin kendisinden hiç ayr kalmak istemediini anlatan Karakaya, unlar kaydetti:

Eimden Allah raz olsun. Eim korkusuz birisiydi. Sen nereye gidersen ben seninle gelirim dedi ve yanma geldi. Lojman talebinde bulunmutuk. Lojman çkt ve biz 15 gün evimizde kaldk. Daha sonra ben üs bölgesine gittim. Eim beni özlemi. 15 gün sonra yanma geldi. Aslnda Azrail çarm diyelim. Rabbim yanna çarm. Vakti, saati dolmu. Allahma kavutular.

- Allahn laneti PKKnn üzerine olsun

Serkan Karakaya, eini ve olunu kaybettikten sonra tüm Türkiyenin sosyal medya üzerinden ve bizzat gelerek kendisini yalnz brakmadn dile getirdi.

Türk milletine desteklerinden dolay teekkür eden Karakaya, öyle konutu:

Türk milletinden Allah raz olsun. Her zaman askerinin yannda oldu. Sosyal medya üzerinden çok mesaj alyorum. Bir çouna cevap veremiyorum. Kimse bu yüzden kusura bakmasn. Dik durmamz lazm. Üzülmeyeceiz, üzüldükçe bu erefsizler, kan bozuklar daha çok can yakmaya balyorlar. Ama dik durursak biz bunlara bir ey yapamyoruz deyip biraz daha geri duracaklardr. Bu lanet örgütü bitirme konusunda atlacak her admn içerisinde yer almaya hazrm. Ben yeniden ayn görev yerime gitmek ve eimin, çocuumun öcünü almak istiyorum. Allahn laneti PKKnn üzerine olsun.

Ana Sayfaya Git