Eşinin terk ettiği kadın, 4 çocuğuna bakmakta güçlük çekiyor

Şiddet ve baskı gördüğü iddiasında bulunduğu öğretmen eşi Ali G. (48) tarafından terk edildiğini öne süren 4 çocuk annesi Ayşe G. (43), çalışmadığı için çocuklarına güçlükle bakıyor.

Haberler 27.11.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada oturan Arl, Aye G., 15 yl önce Ankarada çalrken Krehirli Ali G. ile evlenip 1i kz, 4 çocuk dünyaya getirdi. Aye G., kendisine son 6 yldr fiziki bask ve iddet uygulad ei Ali G.nin 4 yl önce evi terk edip tant bir kzla yaamaya baladn söyledi. Öretmen einin 4 yldr eve gelmediini ve çocuklarna bakmadn öne süren Aye G., çalmad için zor durumda olduunu ifade etti. Aye G., hayrseverlerin yardmyla geçindiklerini kaydederek, öyle dedi:

Eimden 6 yldr bask ve iddet görüyorum. Eim evden ayrlmadan önce bana ve çocuklarma maddi ve manevi maduriyet yaatyordu. En son evden ayrlmadan önce bana ve çocuklarma fiziki iddet uygulad. Sonradan örendim ki kendisinden 20 ya küçük bir kadnla birlikte yayor. Bu durumu hep bizlerden gizledi. Eim çocuklarmn ihtiyacn karamazken, o kadnn bütün ihtiyacn karlyor. Ben 6 yldr eim tarafndan maduriyet yayorum. u an evimde yakacak bir eyim doalgazm yok çocuklarm üüyor. çalmadm için çocuklarmn ihtiyacn karlamakta zorlanyorum. Ailemin ve hayrsever yaknlarmn destekleriyle ayakta kalmaya çalyorum.

YAADIIM, KADININ KADINA GÖSTERD DDETTR

Einin evi terk etmesiyle birlikte 4 çocuuyla çaresiz kaldn ifade eden Aye G., unlar söyledi:

Ben yllardr ayamda yrtk ayakkabyla geziyorum. Kendi adma onu hiçbir skntya sokmadm. Ancak, çocuklarm çok madur durumdadrlar. çocuklarm okula giderken, onlara harçlk veremiyorum. Ben buradan bir çarda bulunmak istiyorum. Özellikle genç kadnlara sesleniyorum; evli erkeklerin yakasn braksnlar. Bir sürü bekar insan dururken, neden evli erkeklerin yuvasn ykyorsunuz? Benim bu yaadm, kadnn kadna gösterdii bir iddettir. Benim bama gelen bu olayn bir benzerinin yaanmamas için bu tür suçlar ileyenlerin cezalandrlmasn istiyorum. Biz halen resmiyette eimle evliyiz.

Ana Sayfaya Git