Eski bakandan Bismil Belediyesine teşekkür

Eski devlet bakanlarından Salih Sümer, Bismil Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar dolayısıyla Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Turgay Gülenç'e teşekkür etti.

Haberler 23.03.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sümer, Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Gülençi ziyaret ederek, belediyenin yürüttüü çalmalar dolaysyla kendisini tebrik etti.

Belediyenin ilçeye fayda salayacak güzel çalmalara imza attn belirten Sümer, Bismil Belediyesini yakndan takip ediyoruz. Baarl çalmalarndan dolay kendilerini tebrik ediyorum. Bakanmza ve ekibine çalmalarnda baarlar diliyorum. diye konutu.

Gülenç de ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, Sümerin görevi süresince yapm olduu hizmetlerden dolay teekkürlerini iletti.

- Stajyer öretmenler belediyeye konuk oldu

Öte yandan Milli Eitim Bakanl tarafndan Bismile atanan aday öretmenler de Bismil Belediyesine konuk oldu.

Bismile atanan stajyer öretmenler belediyeyi ziyaret ederek, Kültür ve Sosyal leri Müdürü Arap Karademirden eitim, kültür ve sosyal alanda belediyece yürütülen çalmalarla ilgili bilgi ald.

Öretmenlenlere yapt sunumda belediyenin okullara çeitli yardmlarda bulunduunu ifade eden Karademir, Bismil Belediyesi olarak okullarmzn ihtiyaçlarn karlyoruz. Tadilat, çevre düzenlenmesi, asfalt ve kitap yardm gibi hizmetlerimiz oluyor. Okullarmzla ibirlii içerisinde çalarak, gençlerimizin iyi bir eitim alarak gelecee salam admlarla yürüyebilmesi bizlerin en büyük arzusu. dedi.

Ana Sayfaya Git