Eski eş cinneti

Eski eşini yaralayıp, sevgilisi olduğu iddiasıyla fırıncıyı öldürdü.

Haberler 18.11.2019 - 12:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kütahyada, boand, 2 çocuunun annesi Meryem çeliki (43) evinin önünde pompal tüfekle vurarak, ar yaralayan Süleyman D. (47), sevgilisi olduu iddiasyla da Fatih Görüyü (49) ilettii frnda ayn silahla öldürdü. Polis, Süleyman D.nin yakalanmas için çalma balatt. Süleyman D.nin frndan kaçt anlarn güvenlik kamerasna yansyan görüntüleri ortaya çkt.

Kent merkezinde oturan Süleyman D., saat 07.30 sralarnda, bir süre önce boand, 2 çocuk annesi Meryem çeliki, Ali Paa Mahallesi Ebeler Sokaktaki evinin önünde pompal tüfekle vurarak, ar yaralad. çelik, çevredekilerin ihbaryla gelen salk ekiplerince ambulansla Kütahya Salk Bilimleri Üniversitesi Evliya çelebi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Hayati tehlikesi olan Meryem çelik, youn bakm ünitesine alnd.

Süleyman D., olayn ardndan eski einin sevgilisi olduunu iddia ettii Fatih Görünün ilettii, Paam Sultan Mahallesindeki frna gitti. Burada Görüyü bandan pompal tüfekle vuran Süleyman D., olay yerinden kaçt. çevredekilerin ihbaryla gelen salk ekipleri, yapt kontrolde, Görünün hayatn kaybettiini belirledi. Fatih Görünün cansz bedeni, savc ve polis ekiplerinin incelemesinin ardndan hastane morguna kaldrld.

BIRAKIN ÖLSÜN DEM

Olay srasnda frnn yanndaki çay ocanda oturan Süleyman Lahal, Süleyman D.nin frnc Fatih Görüyü vurduktan sonra Brakn ölsün dediini belirterek, Biz çay ocanda oturuyorduk. Bir ses duyduk. Sesin olduu yere gittiimizde bir kiinin yerde yattn gördük. Vuran kii gidiyordu, geri döndü. Bize doru seslenerek Brakn gebersin yoksa sizi de vururum diye bard. Tüfee fiek sürmek isterken, fiek yere dütü sonra da buradan kaçt dedi.

Frnda çalan Ahmet Bii ise Süleyman D.nin, tüfei kendisine dorulttuunu; ancak tutukluk yapmas sonucu ate edemediini söyledi.

OLAY ANI KAMERADA

Süleyman D.nin, Fatih Görüyü vurduktan sonra frndan kaçt anlar, çevredeki i yerinin güvenlik kamerasnca anbean kaydedildi. Görüntülerde; elinde pompal tüfekle gelen Süleyman D.nin, dükkan önünde Fatih Görüye ate ettikten sonra ilerleyip, birkaç adm sonra geri döndüü, çalanlar ve olaya ahit olanlarla konutuu anlar yer ald.

Eski ei Meryem çeliki ar yaralayp, sevgilisi olduu öne sürdüü Fatih Görüyü öldürdükten sonra kiralk otomobille kaçan Süleyman D.nin, Altnta ilçesi yaknlarnda arac terk ederek, yaya olarak kaçt tespit edildi. Polis ekipleri, Süleyman D.yi her yerde aryor.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAIM YAPMI

Öte yandan Süleyman D.nin, olay sonras sosyal paylam sitesi Facebooktaki hesabndan, Arkadalar ben de çok uratm, 4 çocuk meydanda kalmasn, diye burada bile yazdm ama beni kimse dinlemedi. Allah rahmet eylesin, böyle olmasn istemezdim. Öbür tarafta Cenab- Allahn huzurunda hesaplarz yazd görüldü.

ELEKTRONK KELEPçEY BOZMU

Kütahyada Meryem çelikin, Fatih Görüyü öldüren, kendisini de ar yaralayan eski ei Süleyman D. hakknda, 6 ay önce kendisini tehdit ettii iddiasyla Kütahya Aile Mahkemesine bavurup, uzaklatrma karar aldrd belirlendi. Ancak Süleyman D.nin, uzaklatrma kararyla ayana taklan elektronik kelepçeyi, geçen hafta bozduu ortaya çkt.

BR LK YOK, BOANMA DAVAMIN AHDYD

Kütahya Salk Bilimleri Üniversitesi Evliya çelebi Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedaviye alnan Meryem çelik, hayati tehlikeyi atlatt. Verdii ilk ifadede frnda çalan evli ve 2 çocuk babas Fatih Görünün boanma davasndaki ahidi olduunu ve aralarnda herhangi bir iliki olmadn anlatan çelik, Sabah ie gitmek için evden çktmda kapda karlatk. Kafama tala vurdu ve Seni öldüreceim deyip av tüfei ile ate etti. Vuruldum, daha sonra baylmm. Eski eim hakknda beni tehdit ettii için 6 ay önce uzaklatrma karar almtm. Ayana çipli elektronik kelepçe takmlard. Geçen hafta Denetimli Serbestlik Müdürlüünden beni aradlar ve eski eimin kelepçeyi bozduunu ve herhangi bir sknt olduunda polisi hemen arayabileceimi söylediler. Frnda çalan Fatih Görü, benim 6 yl önceki boanma davamda ahitlik yapmt. Aramzda herhangi bir iliki yok, komum olur ve mahkeme ahidimdi dedii örenildi. Polisin Süleyman D.yi arama çalmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git