Esnafın bereketi huzur güvencesi

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Esnaf birlik ve beraberlik ile huzurun güvencesidir. Diyarbakır'ın bugün huzur ve güven içinde kalkınmasının taşıyıcı gücü esnaftır." dedi.

Haberler 17.10.2019 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Güzelolu, Küçük ve Orta Ölçekli letmeleri Gelitirme ve Destekleme daresi (KOSGEB) Bakan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ile Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliinde (DESOB) oda temsilcileriyle bir araya geldi.

Diyarbakrn Türkiyede en fazla KOSGEB kredisi kullandrlan iller arasnda yer aldn belirten Güzelolu, toplantnn esnafn KOSGEB merkezli taleplerinin karlanmasna büyük katk salayacan söyledi.

Esnafn beklentilerini karlamann topluma yaplacak en güzel hizmet olduunu dile getiren Güzelolu, öyle konutu:

ESNAF HUZUR STYOR

Esnaf her eyin en iyisine ve güzeline layk. Esnaf birlik ve beraberlik ile huzurun güvencesidir. Diyarbakrn bugün huzur ve güven içinde kalknmasnn tayc gücü esnaftr. Ahilik geleneinden ald kardelii gelecee tayacak olan, kar ne olursa olsun diye deil paylaarak kazanmay amaçlayan, siftah yapmayan komu esnafna müterisini gönderebilen bir anlayn temsilcisidir. Esnafmzn her zaman her yerde ve her alanda hizmetindeyiz.

Uzkurt da Diyarbakra büyük önem verdiklerini belirterek, toplantda esnafa nasl daha fazla destek verileceini görüeceklerini ifade etti.

DESOB Bakan Alican Ebedinolu da istihdam ve ekonomiye katk salamak için büyük bedel ödediklerini belirterek, KOSGEB, zorlu dönemde Diyarbakr esnafna önemli destekler sundu. dedi.

Ana Sayfaya Git