Evde Bakım!

Diyarbakır'ın Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, uygulanan proje kapsamında ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinde bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor

Haberler 12.04.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örencileri, proje kapsamnda ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinde bakm ve onarm yapyor.

Okulda uygulanan, Meslek Lisesi Örencileri Ailelerimizle Buluuyor Projesi kapsamnda örenciler, ilçede ihtiyaç sahibi olduklar önceden belirlenen ailelerin evinde tespit edilen eksiklere göre çalma gerçekletiriyor.

Okul müdür yardmcs brahim Halil Biçici, yapt açklamada, proje ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Dekorasyon Metal ve Elektrik Elektronik Bölümündeki örencilerin ve öretmenlerin ihtiyaç sahibi ailelerin mobilya bakmlarn yaptn, elektrik tesisatlarn yenilediini söyledi.

Biçici, ilk etapta okulun bulunduu Yeniehir Mahallesinin muhtar ile ihtiyac olan ailelerin tespit edildiini, bu çerçevede ailelere yardmlar yapmaya baladklarn anlatt.

- Aileler memnun

Proje ile ziyaret edilerek evlerindeki eksiklerin giderildii aileler memnuniyetlerini dile getirdi.

4 yetim kardeine baktn anlatan Evin Kr da kendilerine sunulan destekten duyduklar mutluluu ifade etti.

Kr, Babamz vefat etti, annemiz de bizi brakp gitti. Amcam ve dedem bize bakyor. Meslek lisesi örencilerine ve öretmenlere yaptklar yardmdan dolay çok teekkür ediyoruz. diye konutu.

Hamdusena Manaz, yeni evlendiklerini dile getirerek, evde baz eksiklerinin bulunduunu söyledi. Kendilerine mobilya getirildiini, evin elektrik tesisatna bakm yapldn anlatan Manaz, Bize büyük katk saland. Okul müdürümüz, muhtarmz herkes bize yardmc oldu. Herkese teekkür ediyoruz. Emei geçen herkesten Allah raz olsun. dedi.

Ana Sayfaya Git