Evde Bakım Hizmetleri Takdir Topluyor

Sosyal belediyecilikte marka olma yolunda ilerleyen Bismil Belediyesi kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Haberler 09.07.2017 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Sosyal Yardm leri bünyesinde kurulan Evde Bakm Hizmetleri ekibi, ihtiyaç sahibi vatandalarn kiisel ve ev bakmn yapyor, ihtiyaçlarn karlyor.

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal leri Müdürlüü bünyesinde kurulan Evde Bakm Hizmetleri ekibi, ihtiyaç sahibi vatandalarn kiisel bakmlar, evinin bakmn ve ihtiyaçlarnn giderilmesi amacyla çalyor. Yaplan çalma ile kimsesizlerin kimi olan Bismil Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandalarn yeni bir sayfa açmasn salyor.

Gelen bavurular deerlendirerek ihtiyaç sahibi vatandalar tespit ettiklerini dile getiren Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç, çalmalara ilikin bilgi verdi. Bakan Gülenç, Bismil ilçemizdeki tüm mahallelerde hizmet veriyoruz. Vatandalarmzn belediyemizi arayarak ihtiyaç sahibi olduu tespit edilen vatandalarmza kiisel ve evde bakm hizmeti veriyoruz. Vatandan kiisel bakm, ev eyalarnn deiimi, evinin bakmn yapyoruz dedi.

VATANDAIMIZI RENCDE ETMYORUZ

Günde yaklak 3 evin bakmn yaptklarn vurgulayan Bakan Gülenç, Yaklak 5 aydr bu hizmetleri yerine getirmek amacyla çalyoruz. Ekiplerimiz mahallelerde insanlar rencide etmeden hizmetlerini yapyorlar. Yapm olduumuz hizmeti insanlar krmadan yapmak istiyoruz. Halkmzdan gelin bizleri haberdar edin diyoruz. Bismil Belediyesi olarak biz vatandalarmzn emrindeyiz. Ayn zamanda ilçemizden gelen evde bakm taleplerini de elimizden geldii ekilde yerine getirmek için çalyoruz. Her ay hizmetimizi yeniliyoruz. Öyle yerler var ki baz vatandalarmzn evlerini en batan deitiriyoruz. eklinde konutu.

ELMZ TAIN ALTINA KOYUYORUZ

Bismil Belediye Bakan Turgay Gülenç, birçok alanda çalma yürüttüklerini belirterek sözlerini öyle tamamlad: Bismil Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf ile ortaklaa hareket ediyor yerletirmesi gereken vatandalarmz gerekli yerlere brakyoruz. Evde Bakm Hizmetleri, Cami Temizleme, kinci El Eya Hizmetlerimizin yan sra salk, engelli ve yallar ile ilgili tüm hizmetlerimizi Bismil ilçemizde yapyoruz. Kapmza geleni geri döndürmemek amacyla çalyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git