Evde Sağlık Hizmeti

Kayyum olarak atanan Belediye Başkan vekili Turgay Gülenç’in talimatı ile Sosyal Destek hizmetleri tarafından yürütülen evde bakım hizmetleri kapsamında, ziyaret edilen yaşlıların sıcak yemeklerinden, evde bakımlarına kadar tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Haberler 08.04.2017 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal belediyecilik anlay kapsamnda faaliyetlerini sürdüren Bismil Belediyesi, evde bakm hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yallara ulaarak, scak yemek ve bakm hizmetlerinin yan sra pek çok kolaylkla vatandalara ulayor.

Bismil Belediyesi Engelli ve Yal Evde Bakm Hizmeti Ekibi, kiisel bakmn salayamayan bireylerin, kiisel bakmlarn gerçekletirip, hastalarn yaadklar ortam salk koullarna uygun hale getirerek, evlerinde her türlü temizlik ve bakm, ilemlerini gerçekletiriyor.

Vatandamzn yaam kalitesini yükseltmek amacmz

ismil belediye Bakan Turgay Gülenç, Evde bakm hizmetinde amaç, vatandamzn yaam kalitesini yükseltmektir dedi. Evde bakm hizmeti ekibinin düzenli olarak evlerine geldiini söyleyen Abdulkerim Kaya hizmetten duyduu memnuniyeti ifade etti. Kaya, Hastaym tek bama ihtiyaçlarm gideremiyorum, bakma ihtiyacm var. Bismil Belediyesinden Allah raz olsun. Hasta olduumuz zaman belediyeyi aryoruz, araç gönderip bizi hastaneye kadar götürüyorlar. Daha salkl ve iyi koullarda yaamamz için ellerinden geleni yapyorlar diye konutu.

Ana Sayfaya Git