Evi ateşe verdi

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bilinmeyen bir sebeple ağabeyine sinirlenen şahıs evde akrabaları bulunurken ateşe verdi.

Haberler 17.09.2019 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesi Zümrüt 4 Sitesinde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ad örenilmeyen ahs iddiaya göre, aabeyine annesi ve babasna bakmak için teklifte bulundu. Aabeyi anne ve babasna kendisi bakacan ve kendi evinde kalacan söyleyince ahs tehdit ederek ya anne ve babasn kendisine vereceini yada evini atee vereceini söyledi. Aabey anne ve babasn kardeine vermeyince gece saatlerinde ahs elinde yanc madde ile aabeyinin evine gelerek içeride bulunan aileyi aldr etmeden kapy atee vererek kaçt. Evin yandn gören aile can havliyle balkona çkarak yardm çlklar att. Komularn haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Salk ekiplerine sevk edildi. Alevler ksa sürede söndürülürken binada bulunan komulardan 4 kii dumandan etkilenerek hastaneye kaldrld.

Komular sorumlu tuttu tartma balad

Komular aile problemi nedeniyle az kalsn kendi canlarndan olacan söyleyerek aile ile tartt. Ksa süreli tartma güvenlik güçlerinin araya girmesiyle son buldu. Öte yandan aabey ikayette bulunurken güvenlik güçleri olayla ilgili geni çapta inceleme balatarak kaçan ahs yakalamak için operasyon balatt.

Ana Sayfaya Git