Evimizin neşesi kur'an sesi!

"Evimizin Neşesi Kur'an Sesi" sloganıyla düzenlenen yarışmaya, "10-13 yaş arası kız çocuklar", "10-13 yaş arası erkek çocuklar" ve "14-18 yaş arası erkek çocuklar" olmak üzere üç kategoride bugünden itibaren başvurulabilecek

Haberler 06.05.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Ali Erba, Kuran- Kerimi güzel okuma yarmas düzenlediklerini bildirdi.

Twitter hesabndan paylamda bulunan Erba, Kovid-19 tedbirleri kapsamnda evlerimizde olduumuz bu zamanlar daha anlaml klmak adna Kuran- Kerimi Güzel Okuma Yarmas düzenliyoruz. Kymetli evlatlarmz bu yarmaya katlmaya davet ediyorum. ifadelerini kulland.

Alnan bilgiye göre, Evimizin Neesi Kuran Sesi sloganyla düzenlenen yarmaya bavurular bugün balad.

Yarma 10-13 ya aras kz çocuklar, 10-13 ya aras erkek çocuklar ve 14-18 ya aras erkek çocuklar olmak üzere üç kategoride düzenlenecek.

Yarmaya, ebeveynler çocuklar adna www.tdvmedya.com web sitesi üzerinden online olarak 31 Maysa kadar bavuru yapabilecek.

KURAN-I KERM GÜZEL OKUMA

Yarmaya, yurt içi ve yurt dndan müracaat etmek isteyen ve artlar tutan Türk vatandalar katlabilecek.

Yarmacnn Kuran- Kerim tilaveti, cep telefonuyla yatay olarak 5 dakikay geçmeyecek ekilde kayt altna alnacak ve sisteme yüklenecek.

Tüm yarmaclara ait video kaytlar, Diyanet leri Bakanl Mushaflar nceleme ve Kraat Kurulu üyelerinden oluan jüri tarafndan deerlendirilerek puan verilecek, dereceye girenler ayn web sitesi üzerinden ilan edilecek.

Yarma sonunda birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin ve üçüncüye 5 bin lira para ödülü, dereceye giremeyen 9 finaliste ise birer cumhuriyet altn verilecek. Ayrca yar finale kalan 60 yarmacya kitap seti hediye edilecek.

Ana Sayfaya Git