Eylemleri sürüyor

PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 49'üncü günde de sürdürüldü.

Haberler 21.10.2019 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKKl teröristlerce 2014te, lise 3üncü snf örencisiyken, kaçrldn iddia ettii kz Hayal için 3 Ekimden beri eylemde olan Süheyla Demir, Hacire Akarn, olu Mehmeti evlendirilmesine sevindiindi söyledi. Demir, nallah dars bizim çocuklarn bana; biz de çocuklarmza kavuuruz, onlarn o mutlu gününü biz de görürüz dedi.

DARISI BZM çOCUKLARIN BAINA

Arnn Hamur ilçesinden Diyarbakrdaki HDP il binas önüne gelen ve 2014 ylnda lise 3üncü snf örencisiyken, PKKl teröristlerce kaçrldn iddia ettii kz Hayal için 3 Ekimde oturma eylemine balayan Süheyla Demir, eylemin sembol ismi Hacire Akarn, olu Mehmeti evlendirmesine sevindiini söyledi. Demir, Ben kzm için buradaym. Tek dileim, çocuklarmza kavumak. nallah çocuklarmz buradan alp, öyle döneceiz. çocuklarmzn beynini ykayp, daa kaçran HDPdir. Burada o yüzden eylem yapyoruz ve çocuklarmz da onlardan istiyoruz. Hacire ana, çocuunu evlendirmi. Allah mutlu etsin. nallah dars bizim çocuklarn bana; biz de çocuklarmza kavuuruz, onlarn o mutlu gününü biz de görürüz diye konutu.

Ana Sayfaya Git