EYP tuzağı bir şehit!

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği "bağımlılıkla mücadele" kapsamında eğitim sunumu yaptı. Dernek Başkanı Yahya Öger yaptığı sunumda, bağımlılıkla mücadelede ailenin rolü ve öneminin büyük olduğunu, özellikle ebeveynlerin ailede bağımlı varsa kendilerini sorgulamaları gerektiğini belirtti.

Haberler 21.03.2019 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklara mutlu olmaktan ziyade zengin olmay, insana faydal olmaktan çok bireysel yaamay, kiisel hrs ve menfaatin önde tutulmasnn alandn ifade eden Öger, Toplumun yararna çalan bireyler olmay anlatmada baarl olamadk. Aileler olarak yanllar yaptk ki; ben merkezli, bakalarnn hakkna, hukukuna riayet etmeyen, zengin olmak için her eyi mübah gören, sorunlarla ba etmede yanl yola bavuran nesille karya kaldk yda kalacaz. dedi.

Öger, Unutmamak gerekir ki bizim ihmal ettiimiz gençlerimiz, örgütlere, mafyaya, çetelere bir ekilde yem oluyor. Bu gençler yalnz ailesi için deil, toplum içinde sknt oluyorlar. Oysaki küçük dokunularla önlemek mümkün olan pek çok davrann davurumunda çaresiz kalyor, faturas bize çknca da i iten geçmi oluyor. artlar ne olursa olsun suçlu aramaktan çok, bizler çocuklarmza sahip çkmalyz. Problemleri çözmede destek olmal ve en önemlisi onlara her konuda örnek tekil edecek yaaymz olmadr. Gençlerin hayatna dokunmadan kendi hayatmza dokunmalyz. Bununda en görünür yolu sigara içen ebeveynlerin sigaray brakmalardr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git