Fatih’te öğretmene taciz dayağı

Fatih’te bir lisede öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen S.Ö. veliler tarafından darp edildi.

Haberler 01.03.2018 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ddialara göre, Fatihte bir lisede beden eitimi öretmeni olduu örenilen S.Ö., kz örencilerden birine evinde reklam çekimi yaplaca ve oyuncu olmak isteyip istemediini sorarak evine davet etti. Teklif karsnda aran kz örenci durumu ablasyla paylat. Öretmenin tavrlarndan üphelenen abla ise kardeiyle öretmenin telefon konumasn kaydetti. Öretmenin örencisine bekar olduunu ve endie etmemesi gerektiini söylemesi üzerine abla okul yönetimine giderek durumu aktard.

LNç EDLMEK STENLD

Bu srada bu yaanan görümelerin duyulmas üzerine örenci velileri ve örenciler okulun önünde topland. Toplanan öfkeli kalabalk kz örenciyi taciz ettii iddia edilen beden eitimi öretmeni S.Ö.yü darp etti. Okulda çkan kargaann üzerine polis ekipleri olaya müdahale etti.

Polis ekiplerinin araya girmesiyle öfkeli kalabalk dald. Velilerin ikayeti üzerine öretmen S.Ö. ifadesi alnmak üzere karakola götürüldü.

Öte yandan, öretmene taciz daya kameralara saniye saniye yansd. Görüntülerde bir kii öretmene tokat atarken, etraftakiler ise ahsa baryor. Olayla ilgili soruturmann sürdüü örenildi.

Ana Sayfaya Git