Ferhan Şensoy hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinema sanatçısı Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. 70 yaşındaki Şensoy bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyordu. 2 Temmuz'da iç kanama nedeniyle hastaneye yatırılan Şensoy'un saat 02.30 sıralarında kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Haberler 01.09.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ensoyun kz Müjgan Ferhan ensoy sosyal medya hesabndan Babam uçtu göklere yazarken dier kz Derya Sensoy ise çok ama çok üzgünüm. Seni çok seviyorum babacm ifadesini kulland.

Ferhan ensoyun kurduu Ortaoyunculardan yaplan açklamada, Tiyatromuzun kurucusu, ustamz Ferhan ensoyu, dün gece, bir süredir tedavi gördüü hastanede, yaplan tüm müdahalelere ramen kaybetmi olmann derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin ba saolsun denildi.

HASTANEDEN AçIKLAMA

stanbul Tp Fakültesinden yaplan açklamada, Uzun süredir kalp-damar hastalklar ve metabolik hastalklarla ilgili farkl hastanelerde tedavi gören, ülkemizde yetien en önemli tiyatroculardan olan, meddahlk geleneinin simgesi kavuu 30 yla yakn süre tama onuruna sahip Ferhan ensoy dün gece sabaha kar stanbul Tp Fakültesi Hastanesinde ciddi kalp damar hastalklar ve solunum yetersizlii nedeniyle vefat etmitir. Tüm sanatseverlere ve ailesine ba sal ve sabr dileriz. denildi.

CENAZE TÖREN BELRLEND

ensoy için düzenlenecek cenaze töreninin detaylar belli oldu. Ferhan ensoyun kz Derya ensoy, sosyal medya hesabndan yapt açklamada, Ferhan ensoyun cenazesi 2 Eylül Perembe günü saat 13.00te Ses Tiyatrosunda snrl katlm ile tertip edilecek törenin ardndan, Tevikiye Camiinde klnacak ikindi namazn müteakiben Zincirlikuyu Kabristanna defnedilecektir. dedi.

Ana Sayfaya Git