FETÖ sanığı eski emniyet müdür yardımcısı cezaevinde hayatını kaybetti

FETHULLAHÇI Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yöneticiliğinden Sincan 1 nolu F Tipi Cezaevi'nde tutuklu Bolu eski emniyet müdür yardımcısı Zeki Güven, bugün koğuşunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haberler 03.07.2018 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

FETÖ/PDY yöneticilinden Sincan Cezaevinde tutuklu bulunan ve bir dönem Ankara stihbarat ube Müdürlüü de yapan, eski Bolu Emniyet Müdür Yardmcs Zeki Güvenin dün saat 18.30 sralarndan kalp krizi sonucu öldüü bildirildi. Zeki Güven ve ei Sevda Güven (45) Eskiehirde yakalanarak gözaltna alnm ve Sincan 1 nolu F Tipi Cezaevine gönderilmiti.

Güven, CHP eski Genel Bakan Deniz Baykal ile MHPli eski yöneticilerin özel hayatlarna ilikin görüntülerin internet ortamnda yaymlanmasyla ilgili aralarnda Fetullah Gülenin de bulunduu Ankara 14. Ar Ceza Mahkemesinde 171 kiinin yargland davann sanklar arasndayd.

OTOPS SONUCU AçIKLANDI

Ankara Cumhuriyet Basavcl kaynaklar Güvenin klasik otopsisinin tamamlandn bildirdi. Otopside Güvenin kalbine giden ana damarlardan birinin tkal olduu belirlenirken, ilk bulgularn ölüm sebebi olarak kalp krizini gösterdii belirtildi. Otopsiye ilikin rapor sonucunun beklendii, olayla ilgili adli ve idari soruturmann sürdüü kaydedildi.

Ana Sayfaya Git