FETÖ’cüler Beyaz Saray’da!

Kanlı darbe girişiminde ABD'nin rolü konusunda kafalar gittikçe netleşiyor. İddialar karşısında “Darbeye destek vermedik, rolümüz yoktu” gibi açıklamalar yapan Obama yönetiminin, FETÖ'cü Faruk Taban ve Emre Çelik'i Beyaz Saray'da ağırladığı ve çektirdiği selfie ortaya çıktı.

Haberler 10.08.2016 - 14:29 Son Güncelleme : 10.08.2016 - 14:29

Kanlı darbe girişiminde ABDnin rolü konusunda kafalar gittikçe netleşiyor. İddialar karşısında Darbeye destek vermedik, rolümüz yoktu gibi açıklamalar yapan Obama yönetiminin, FETÖcü Faruk Taban ve Emre çeliki Beyaz Sarayda ağırladığı ve çektirdiği selfie ortaya çıktı.

Başarısız darbe girişimi gecesi yaklaşık 3 saat sonra hainleri taraf kabul edip Her iki tarafa da sukunet tavsiye ediyoruz diyen ABDnin, FETÖcülerin Amerikadaki üst düzey elemanlarını Beyaz Sarayda ağırladığı gündeme düştü. O gece seçilmiş hükümetin talep etmesine karşın destek açıklaması yapmaktan kaçınan Obama yönetiminin de skandal fotoğraflarla kimlerin yanında saf tuttuğu belli oldu.

Teröristler Beyaz Sarayda Teröristbaşı Güleni iade etmemek için kanıt isteyen ABD yönetimi, darbenin arkasında ABD mi vardı? sorularını skandal fotoğraflarla yanıtlamış oldu. Teröristbaşı Güleni iki ülke arasındaki suçluların iadesi anlaşmasına rağmen iade etmemek için sürekli kanıt isteyen Başkan Barack Obama yönetimi, partisinin ağır toplarıyla FETÖcü üst düzey teröristlerle darbe girişiminden sadece bir hafta sonra 23 Temmuzda Beyaz Sarayda bir araya geldi. FETÖnün sadık hizmetkarı terörist Faruk Taban ve Emre çelik Başkan Obama tarafından ağırlandı. Beyaz Saraydaki gecede ABD Başkanı Obama ile çekilen samimi fotoğraflar dikkat çekiyor.

Beyaz Saray, 23 Temmuzda teröristbaşı Fetullah Gülene bağlı Rumi Forum ve Turkic American Alliance adlı kurumların yöneticilerini ağırlamış. Terörist Gülenin hizmetkarları Emre çelik ile Faruk Taban, önceki gün ABD Başkanı Barack Obamanın davetiyle gittikleri etkinlikten fotoğraflar paylaştı. Obama yönetimi, 15 Temmuzda onlarca kamu kurumu bombalanmasına rağmen teröristbaşı Güleni iade etmek için kanıt istemişti.

Beyaz Saraydaki gecede Demokrat Partiden eski Başkan Bill Clinton ve kasım seçimlerinde ABD başkan adayı eşi Hillary Clinton FETÖcü Faruk Taban ile Emri çelik objektiflere poz veriyor. FETÖnün Obama ve Clintona seçim kampanyaları sırasında on binlerce dolar yardım yaptığı ortaya çıkmış ve bu ABD tartışmalara neden olmuştu.

Önümüzdeki günlerde Türkiyeye bir ziyaret yapması beklenen ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile eşi de FETOcü teröristlerle Beyaz Saraydaki gecede objektiflere poz verenler arasında. FETÖcüler darbeden bir hafta sonra Beyaz Saraydaydı. ABDnin Başkan adayı Clinton ile Faruk Tabanın samimiyeti dikkat çekti.

(Güneş)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır