Forum AVM ev sahibi yaptı

Forum Diyarbakır AVM’nin düzenlediği kampanyada çekilişte daire kazanan talihli Dılbirin Şimşek, evinin anahtarını teslim aldı.

Haberler 13.09.2019 - 01:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydounun en büyük alveri merkezi olan Forum Diyarbakr AVMnin düzenledii kampanyada çekilite daire kazanan talihli Dlbirin imek, evinin anahtarn ald.

Yapt etkinliklerle adndan söz ettiren Güneydounun en büyük alveri merkezi Forum Diyarbakr AVM bir talihliyi daha ev sahibi yapt. 5 Mays tarihinde pop sanatçs Ouzhan Koçun da konser verdii etkinlikte düzenlenen çekilite lüks daire kazanan Dlbirin imek nianls Dilan Yel ile birlikte lüks dairenin bulunduu Yeniehir ilçesindeki Altnpark konutlarna gelerek, Forum Diyarbakr AVM yetkililerinden evinin anahtarn teslim ald. Mutluluklarn basn mensuplaryla paylaan nianl çift, evlilik arefesinde ev sahibi olduklar için büyük sevinç yaad.

EVLLK HEDYES OLDU

Talihli Dlbirin imek, Forum Diyarbakr AVMnin 14 Ocak-5 Mays tarihleri arasndaki kampanyada yapt 2 bin liralk alveri neticesinde ev kazandn ifade ederek, çok mutluyum. çeyiz alverii için gitmitik,2 bin liralk alveri yaptk ve yirmi tane çekili hakkmz oldu. Evi kazandm bir arkadamdan örendim ve çok ardm. Bende o esnada evdeydim. Forum AMye gitmemi söyledi. Arabaya atlayp gittim yetkililerle görütüm daha sonra temsili anahtar Ouzhan Koçtan aldm. Bizim için evlilik hediyesi gibi bir ey oldu dedi.

BU ZAMANDA EV SAHB OLMAK KOLAY DEL

Talihlinin nianls olan Dilan Yel, ise Nianlm beni arad ve evin çktn söyledi. nanmadm aka yaptn ve beni dar çkarmak için bana uyduruyor sandm. Sonra bir kaç kez daha üst üste araynca aka yapmadn anladm. çok sevindim, çünkü bu zamanda ev sahibi olmak kolay deil eklinde konutu.

LKLER YAATMAYA DEVAM EDECEZ

Anahtar tesliminde konuan Forum Diyarbakr AVM Pazarlama Müdürü Gürsel Demir de, ilklerin öncüsü olan Forum Diyarbakr AVMnin bundan sonrada sürpriz kampanyalarnn süreceini belirtti. Demir, yakn zamanda bir kampanya düzenleyeceklerini aktararak, unlar kaydetti:

Forum AVM bugüne kadar dört tane büyük kampanya düzenledi. Dördüncü büyük kampanyamzn da talihlisi Dlbirin bey oldu. Her yüz TLlik kuponlarla yaplan alverie yaklak yüz seksen bin kii içerisinde asl talihli olarak daire kampanyasn Dlbirin bey kazand. Bugün de dairenin tüm resmi ilemlerini bitirmi olup kendisine daireyi teslim ettik. Kendilerine hayrl ve uurlu olmasn, güle güle oturmalarn temenni ediyorum. Forum AVM olarak bölgede ve ilimizde ilkleri yaatmaya devam edeceiz. Yakn bir zamanda da buna benzer kampanyalarla ziyaretçilerimizi arlyor olacaz.

Ana Sayfaya Git