Forum Avm'de Şenlik Var!

Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM'de her hafta cumartesi günü, "Bizim çoçuklar ve Barışcan" programıyla, şenlenecek.

Haberler 01.05.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müterilerine farkl bir ortam yaratmak ve sosyal ilikileri yükseltme adna ilklere imza adan Güneydounun en büyük AVMlerinden olan Diyarbakr Forum AVM, yeni bir etkinlie daha imza atyor. 1997 ylndan beridir Söz Tv ekranlarnda devam eden Bizim çocuklar ve Barcan program artk, artk her cumartesi günleri Diyarbakr Forum AVMde yaplacak.

FORUM AVMDE ENLK VAR

Bu yl 20. sezonu yaplan programda her hafta olduu gibi dans, müzik, animasyon, oyunlar ve yarmalar yer alacak. Program hazrlayan ve sunan Barcann söyledii mini disko animasyon arklarla Diyarbakr Forum AVMnin müterileri ve aile fertleri, çocuklar keyifli anlar yaayacak.

Bu hafta programa katlan Özel ngiliz Kültür Koleji örencilerinin yapt zumba dans, koro dinletisi, ngilizce arklar ve dans gösterileri seyircilerin oldukça ilgisini çekti. Programa katlmak isteyen okul yönetimleri, örencileri ve velileriyle birlikte, okulda hazrladklar yl sonu etkinliklerini sergileyebilir, Bayram kutlamalar, okuma bayramlarn, ödül törenleri, ölen ve enliklerini bu programda ücretsiz gerçekletirebilirler.

Ana Sayfaya Git