Forum AVM'de şenlik var

Diyarbakır Forum AVM, bu yıl "Bizim Çocuklar ve Barışcan" tv programına, her hafta cümartesi günleri ev sahipliği yapıyor.

Haberler 05.12.2016 - 08:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydounun en büyük alveri merkezi olan Diyarbakr Forum AVM, bu yl Bizim çocuklar ve Barcan tv programna, her hafta cümartesi günleri ev sahiplii yapacak. 1997 ylndan buyana Söz Tvde yaymlanan ve son iki yldr da Uzay Tvnin ortak yaynyla, ekranlara gelen programn 20. yl programlar, Forum Avmde olacak.

FORUM AVMDE OLACAK

ki haftadan buyana, Diyarbakr Forum AVMnin ev sahiplii yapt Bizim çocuklar ve Barcan adl çocuk elence programnn bu haftaki konuklar Bahçeehir Koleji Örencileri ve idarecileri olurken, geçtiimiz hafta da Özel Eflatun koleji konuk edilmiti. AVMye gelen vatandalardan büyük ilgi gören program, izleyicilerden de beeni topluyor.

SOSYAL DESTEK

Program yapmcs ve sunucusu Barcann seslendirdii arklar ilgi bulurken, konuk edilen okullarn örencileri tarafndan hazrlanan, birbirinden deiik oyun ve skeçler ise ilgiyle izleniyor. Barcana Palyaço, Pamuk Prenses, Bal Ars ve Kral kostümlü Animatörlerin de elik ettii programda örencilerin ark ve iir okuma yetenekleri, halk oyunlar, dans, ana snf rontlar, skeç ve tiyatro gösterileri, izcilik ve spor faaliyetleri, 23 Nisan çocuk Bayram,19 Mays Gençlik ve Spor Bayram, Anneler Günü vb. belirli günler ve haftalar kutlamalar, proje ve performans sunumlar, resim ve el ii faaliyetleri ve resim sergileri sergileniyor.

ÖRENCLERDEN LG

Zaman zaman Okuma Bayramlar , Ödül ve Sertifika Törenleri, Karne ve Kep Atma törenleri, Okulun Sömestr Tatiline Giri ve Yl Sonu enlikleri de bu programn konseptinde yer alrken, snflar aras bilgi yarmalar, rehber öretmenlerinin velilelere yönelik snav ve eitim konulu açklamalarna da yer veriliyor.

20 yldr kesintisiz yaynn sürdüren Bizim çocuklar ve Barcan programnn özellikle Ulusal yayn yapan Uzay Tvde her cumartesi günleri saat 14.00de Diyarbakr Forum AVde ekranlara tanmas, izleyici orann da katlad.

Ana Sayfaya Git