Galatasaray'ın gençlerinden Terim'e övgü

Galatasaray, İsviçre'nin Zürih kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, sarı kırmızılı takımın iki genç oyuncusu Celil Yüksel ve Yunus Akgün, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberler 12.07.2018 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akam idman öncesi basn mensuplarnn sorularna cevap veren iki genç oyuncu, Fatih Terim ile çalmalarnn kendileri için büyük bir ans olduunu dile getirdiler.

14 yandan beri Galatasarayda olduunu söyleyen Celil Yüksel, Bu camiada büyüdüm. A takmdaki aabeyleri izleyerek hayaller kurduk. çok çalyoruz. Fatih Hoca bizi kampa çard, biz de kendimizi ispatlamak için elimizden geleni yapyoruz. Yakn gelecekte bir hedefimiz yok sadece çalmaya odaklandk. Fatin Terim çok iyi bir teknik direktör, bir efsane. Her geçen gün bize ayr ayr eyler öretiyor. Galatasaraya kendi ismimizi yazdrmak istiyoruz dedi.

YÜKSEL: FATH HOCANIN GELYLE ÖZGÜVENMZ YERNE GELD

Fatih hocann geliinin kendilerini olumlu etkilediini belirten Yüksel, Fatih hocann geliiyle özgüvenimiz yerine geldi. Biliyorduk ki çok çalrsak bizi alabilecek bir hoca var orada. Sezonun en kritik bölümünde bizi ald Fatih Hoca ve çok tecrübelendik. Onlarn taktiklerini, toplantlarn gördük. Bu sene daha çok ey örenmek istiyoruz. Her geçen gün Fatih Terim çok ey katyor bize diye konutu.

Takm arkadalarnn kendisine Modric dediini kaydeden Celil Yüksel, Modrice benzetilmek çok güzel bir ey. çok iyi bir profesyonel, dünya çapnda. Onu izliyorum, takip ediyorum sürekli. Zamanla kendimi kantlayp onun gibi beni örnek alacak isimler olsun istiyorum. neyi kendimize batrmak gerekiyor. çok çalyorum. Fatih Terim ile birlikte çalyor olduumuz için çok anslyz. Sürekli bizle irtibat halinde. Tecrübe katmaya çalyor. Selçuk Aabey de bana saha içinde, saha dnda çok ey katyor ve her eyi paylayor benimle. Yaz sezonunda çaltk. Aabeylerimiz kondisyon olarak çok farkllar bizden. Onlara ulamak için çalyoruz. En ksa zamanda onlar gibi olmak istiyoruz diyerek sözlerini noktalad.

AKGÜN: FATH HOCAMIZIN GELMES GENçLER AçISINDAN çOK Y

11 yandan beri Galatasarayda olduunu söyleyen Yunus Akgün ise Fatih hocamzn gelmesi gençler açsndan çok iyi. Bunun için çok çalyor ve kendimizi ispatlamak istiyoruz. Altyapdaki oyuncularn hayli A takmda oynamak. nallah bu hayali gerçekletiririz. Tannmak güzel bir ey. Bu da Galatasaray sayesinde. lk hedefimiz tabii ki ilk maçta ans bulmak ve oynamak. Bunun için de kendimizi kantlamamz gerekiyor ifadelerini kulland.

Takmdaki aabeylerinin kendisine Griezmann diye seslendiini belirten Akgün, Dünyaca ünlü bir futbolcu. Benim için çok önemli, mutluluk verici. Onun gibi olmak için çok çalmamz gerekiyor. Bizim de onlar gibi örnek alnmamz için çok çalmamz gerekiyor dedi.

Kendisine güvendiini belirten Yunus Akgün, unlar söyleyerek sözlerini noktalad: Altyapdan en son Emre çolak ve Semih Kaya çkt. Biz de kendimize güveniyoruz. Fatih Hocann bizim bamzda olmas ans. Serdar Aabey, Selçuk Aabey de bize bunu hep söylüyor. nallah yaz kampnn faydasn görürüz. Yaz döneminde kampa gelirsek diye hazr olmamz gerektiini biliyorduk. Bu kamp bizim için deneyim. nallah bu deneyimi tecrübeye çeviririz.

Ana Sayfaya Git