Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Diyarbakır'da tören yapıldı.

Haberler 20.09.2019 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Atatürk Antnda düzenlenen törene Vali Hasan Basri Güzelolu, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Oya Eronat, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Sur Kaymakam Abdullah çiftçi, 7. Kolordu Komutan Tümgeneral Ylmaz Yldrm, gaziler ve yaknlar katld. Törende, Atatürk Antna çelenk konuldu, sayg duruunda bulunuldu, stiklal Mar okundu.

GAZLER GÜNÜ ETKNL

Diyarbakr Muharip Gaziler Dernei Bakan Siraç Sezer, yapt konumada, Birçok yerde kahramanlk destan yazan ehitlerimiz ve kahraman ordu mensuplarmz ükranla anyoruz. Gazilerimizle gurur duyuyoruz. dedi. Törenin ardndan Vali Güzelolu, gazileri makamnda kabul etti.

Güzelolu burada yapt konumasna; Türkiye Cumhuriyetinin kuruluundan bugüne devletimiz, milletimiz, bayramz ve ezanmz için hayatn feda eden bata aziz ehitlerimizi ve tüm gazilerimizi rahmetle anyor Kahraman Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum diyerek balad.

KAHRAMAN GAZLERMZ

Devlet olarak Kahraman Gazilerimizin, her zaman emrinde ve hizmetinde olaca diyen Vali ve Bakanvekili Güzelolu, Her birinizin gösünde tad bu eref madalyalar bu milletin kahramanlnn bir nianesi her biriniz bu milletin bir evlad olarak milletin bekas, birlik ve beraberlii için uurlanan ehitlerin yannda onurlu birer gerçek kahramanlarsnz. Millet olarak sizlere ükran duyuyor çok teekkür ediyoruz Daha sonra Gaziler, etkinlik programlarna devam etmek üzere Valilikten ayrld.

Ana Sayfaya Git