Gece öldürdü gündüz geldi!

Yenişehir'de Şeyhmus İ. tartıştığı eşini gece pompalı tüfekle öldürdü, sabah ise eve gelip gazetecilere olayı anlattı. Polis gelince ise kayıplara karıştı.

Haberler 26.12.2017 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde dün gece kendisini aldatt iddiasyla ei Rojbin .yi (22) pompal tüfek ile öldüren eyhmus . (27), sabah evinin önüne geldi. üpheli, çevredeki gazetecilere olay anlatrken, polisin geldiini görünce kaçarak izini kaybettirdi. Polis, eyhmus .yi yakalamak için geni çapl operasyon balatt.

Merkez Yeniehir ilçesi Dicle Mahallesi 294 nolu Sokakta yaayan ve bir süre önce cezaevinden çkan eyhmus ., saat 01.00 sralarnda, kendisini aldatt yönünde söylentiler duyduu ei Rojbin . ile evde tartt. Tartma srasnda eyhmus ., evde bulunan pompal tüfekle Rojbin .nin bana iki el ate etti. eyhmus ., ardndan kardei E..yi arayarak eini öldürdüünü söyleyip, kaçt. Durumu salk ekiplerine bildiren E.., olay yerine gitti. Eve gelen salk ekipleri, Rojbin .nin yaamn yitirdiini belirledi. nceleme yapan polisler, evde iki bo kovan buldu. Rojbin .nin cenazesi, otopsi yaplmak üzere Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ÜPHEL SABAH OLAY YERNE GELD

Polis tarafndan her yerde aranan eyhmus ., sabah saatlerinde tekrar evinin önüne geldi. Olay yerinde bulunan gazetecilere konuan eyhmus ., eini sevdiini ve öldürmek amac olmadn ileri sürerek, öyle dedi:

Allah ahidim. Söylentilere pek kulak vermedim. çarya gittik, misafirlie ablamlara pasta ve bir eyler aldk. Ona aka yaptm ama bana diyordu Sen çok piman olacaksn. O an kin, öfkem ve sinirlerimle, yatyordu, tam hatrlamyorum. Kaç el ate ettim bilmiyorum, hatrlamyorum skntdan. Rahmetlinin olay ile ilgili olarak kimsenin suçu yok. Dünden beridir mezarla gittim. Buradan fazlada uzaklamadm. Veren de bu can Allah.

üpheli eyhmus ., olay anlattktan sonra polisin geldiini görünce bölgeden kaçarak izini kaybettirdi. Polis, eyhmus .yi yakalamak için bölgede geni çapl operasyon balatt.

Ana Sayfaya Git