Geleceğin gençliği!

Diyarbakır’da “Türkiye’nin Geleceğinde Gençliğin Sorumluluğu” paneli düzenlenecek.

Haberler 05.01.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Diyarbakr l Gençlik Kollar Bakanl, bugün saat 19.00da Kayapnar Belediyesi Cegerxwn Kültür Merkezi Konferans Salonunda Türkiyenin Geleceinde Gençliin Sorumluluu temal bir panel düzenleyecek.

Moderatörlüünü HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan eyhmus Tanrkulunun yapaca panele, panelist olarak HÜDA PAR Genel Bakan Yardmclar Sait ahin, Erdal Elibüyük ve Mehmet Ali Doyar katlacak.

Düzenleyecekleri panel hakknda açklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakr l Gençlik Kollar Bakan Yasin Dursun, program düzenlemekteki amaçlarnn gençlii Türkiyenin geleceinde yüklenecekleri sorumlulua hazr hale getirmek olduunu söyledi.

Gençlerin, çan en büyük hastal olan maneviyatzln esiri haline geldiini belirten Dursun, slam gençliinin bilinçlenmeye ihtiyac olduunu söyledi.

SLAM GENçL

Türkiye olarak manevi deerlerden destek alan daha disiplinli bir gençlie ihtiyaç duyulduunu belirten Dursun, konumasna öyle devam etti:

Program düzenlememizdeki asl amacmz gençliimizi bilinçlendirmek, gelecee hazrlamaktr. Malumunuz, dünyann hemen her tarafnda bask, zulüm altnda olan ve katliamlara düçar kalan Müslümanlarn bu durumunun en büyük sebebi bilinçten yoksun yönetimlerin altnda olmalardr. Türkiye bata olmak üzere slam Corafyasn tekil eden ülkeler geri kalml, etkisiz pozisyondan çkp daha kaliteli bir yönetim anlay, disiplinli bir nesil ve manevi deerlerine sahip bir gençlik için atlmas gereken önemli admlar vardr. Düzenlediimiz panelin de bu admlardan biri olmasn diliyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git