Gelin ve damat, kardan kapanan yolda mahsur kaldı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Derecik Beldesi'nde düğün sonrası evlerine dönen Evin ve Süpyan Güler çifti, kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Gelin- damat ve davetlileri, belediye ekipleri 1 saatte kurtardı.

Haberler 17.12.2016 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkarinin Irak snrnda bulunan emdinli lçesi Derecik Beldesinde düün yapan Evin- Süpyan Güler çifti beldeye 5 kilometre uzaklkta bulunan Umurlu Köyüne giderken aniden bastran kar ya ve tipi nedeniyle yolda mahsur kald. Tipi nedeniyle yolda kalan gelin-damat ve davetlileri Derecik Belediyesi ekipleri yaklak 1 saatlik kar çalmasnn ardndan kurtard. Ekiplerin gelmesini bekleyen davetliler ise yaan kar ya altnda halay çekip hatra fotoraf çektirdi.

DÜÜN SONRASI MAHSUR

Damat Süpyan Güler, K aynda düün yaptk souk hava olacan biliyorduk. Ama mahsur kalmak bizim için de süpriz oldu. Biz kar altnda da elencemize devam ettik. Düünümüze katlan herkese çok teekkür ediyorum. nallah kimse hastalanmaz dedi.

Belediye ekiplerinin yolu açmasnn ardndan gelin- damat ve davetliler konvoy eliinde köye gitti. Belediye Bakan AK Partili Ekrem çetinkaya, zorlu bir mücadelenin ardndan gelin ve damad kurtardklarn, mutluluk dilediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git