Gemlik’ten Kulp’a kardeş eli

Türkiye Diyanet Vakfı Gemlik Şubesi Kadın Kolları gönüllüleri, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

Haberler 11.06.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursann Gemlik ilçesinde faaliyet yürüten ,Türkiye Diyanet Vakf Gemlik ubesi Kadn Kollar gönüllüleri ve hayrsever Dilsad Sezer Kaya öncülüünde, Gemlikli hayrsever esnafn katklaryla toplanan çocuk kyafetleri, Kulp ilçesi Uzunova Mahallesi ve Uzunova Mahallesine bal Oymakl, Bahat ve Sivrice mezralarndaki ihtiyaç sahibi çocuklara datlarak onlarca çocuun sevincine ortak oldular. Gelen yardmlar teslim alp datan Uzunova mahallesi sakinlerinden Refik Öner, Türkiye Diyanet Vakf Gemlik ubesi Kadn Kollar gönüllüleri ile hayrsever Dilsad Sezer Kayaya ve hayrsever Gemlik esnafna teekkür ediyoruz dedi

KARDE EL UZATILDI

Gelen yardmlar teslim alp datan gönüllülerden Hakan Ertük, Gönderilen yardmlar titiz bir ekilde ihtiyaç sahiplerine ulatrdk. Gemlik ilçesinden Kulp ilçesine karde eli uzatlarak ihtiyaç sahibi çocuklarn yüzlerini güldürdükleri için Diyanet Vakf Gemlik ubesi Kadn Kollar gönüllüleri ile hayrsever Dilsad Sezer Kayaya ve hayrsever Gemlik esnafna ükranlarmz sunuyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git