Gençler “Biz Anadoluyuz” projesiyle Mardin'i tanıyor

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında 6 ilden Mardin'e gelen gençler, tarihi kenti tanımaya çalışıyor.

Haberler 31.08.2019 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca hayata geçirilen, Gençlik ve Spor Bakanl Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüü tarafndan yürütülen Biz Anadoluyuz projesi devam ediyor.

Proje kapsamnda 6 ilden 55er kiilik genç grubu Mardine gelerek, 4 gün boyunca tarihi meknlar gezdi.

Gençlik Hizmetleri l Koordinatör Müdürü mran Tekin, konuya ilikin yapt açklamada, Gençlik ve Spor Bakanl Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüümüzce yürütülen Biz Anadoluyuz projesi ile Dou-Bat kardelii arasnda güçlü köprüler kuruluyor. Batdan Douya gelen gençler, dounun güzelliine ve kardeliine,, doudan batya gönderilen gençlerde batnn güzelliklerini ve kardeliini görme frsat buluyorlar. dedi.

Projenin devam edeceini kaydeden Tekin, unlar söyledi:

Bu gençlerimizle tarihi ve kültürel deerlerimiz tantlmakta, birbirinden farkl ve elenceli birçok etkinlie katlmlar salanmakta ev- hasta- yal- engelli-gazi- ehit ziyaretleri de gerçekletirilerek yerel esnaf dolalmakta gönüllülük çalmalar kapsamnda ziyaret edilen yerlerde güzel bir tebessüm braklmaya çallmaktadr. 2019 yl içerisinde Ankara, Erzurum, Mersin, Zonguldak, Eskiehir ve Sakarya illerimizden 55 er kiilik gruplar eklinde kardelerimizi ikimizde 4er gün boyunca arladk.

Ana Sayfaya Git