Gençler, dünya sorunlarına çözüm arayacaklar

Dünya çapında 120 ülkede gerçekleşen YouthSpeak Forum etkinliğinin, dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olan AIESEC tarafından Türkiye’de ikinci defa mayıs ayında gerçekleşeceği duyuruldu.

Haberler 26.05.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pandemi koullar dolaysyla online gerçekleecek olan etkinlie imdiden 1000den fazla kayt brakld belirtildi. Etkinlik kapsamnda, 29-30 Mays tarihlerinde Sürdürülebilir Kalknma Amaçlar hakknda atölye çalmalar yaplaca bildirildi.

Gençlerin, dünya sorunlar adna çözüm üretmek için inisiyatif alaca forumda UNWOMEN (Birlemi Milletler Cinsiyet Eitlii ve Kadnlarn Güçlendirilmesi Kurumu), Mor çat Vakf, Habitat Dernei, Yanndayz Dernei, GRVAK, HENKEL Türkiye, iecam, Sistem Global Danmanlk, Sizlik ve TEDX konumacs Pnar Kank gibi kurum ve isimlerin yer alaca kaydedildi.

TOPLUMSAL CNSYET ETLNE VURGU YAPILACAK

2 gün sürecek olan etkinliin ana temas olarak belirlenen, Küresel Amaçlardan nsana Yakr ve Ekonomik Büyüme ve Toplumsal Cinsiyet Eitlii üzerine düünmek, aksiyona geçmek için AIESEC Türkiyenin tüm gençlerini etkinlie davet etti. Tamamen ücretsiz olacak online etkinlik kapsamnda, gençler çeitli organizasyon ve firmalarla buluturulacak ve etkinlik sonrasnda sertifika salanacak.

29-30 Mays tarihlerinde etkinliin bir parças olmak isteyen katlmc adaylar sosyal medyada youthspeakturkey kanallar üzerinden bavuruda bulunabilecek.

Ana Sayfaya Git