Gençler kendini iyi tanımalıdır!

Öztürk, “Genç arkadaşlarımız kendilerini iyi tanımalı. Gençler kendilerinin farkında oldukları zaman daha gerçekçi tercihler yapabilir” dedi.

Haberler 27.01.2021 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençler için çaltklarn söyleyen lker Öztürk, Örencilerimiz için üniversite snav sonuçlar açklandktan hemen sonra tercih danma merkezleri kurduk. Bu kurmu olduumuz stantlarda alannda uzman arkadalarmz gençleri bilgilendirdi. Yine gençlerimiz için stanbul Büyükehir Belediyesinin Halkla likiler Müdürlüü üzerinden Alo 153 tercih bilgilendirme a kurduk. u an ise merkez ofislerimizde üniversite snav ve Liselere Geçi Snavna yönelik çalmalarmz var ifadelerini kulland.

lker Öztürk sözlerine u ekilde devam etti:

Sürekli dile getirdiim ey genç arkadalarmzn kendilerini iyi tanmalardr. Gençler kendilerinin farknda olduklar zaman daha gerçekçi tercihler yapabilir. Yine gençlere planl çalmay tavsiye ediyorum. stanbul Büyükehir Belediyesi olarak birçok etkinlik düzenliyoruz. Son olarak pandemi artlarnda uluslararas bir etkinlik olan Formula yarlarna destek verdik. Yine bizler pandemi artlar içerisinde stanbul Yar Maratonu, stanbulu Kouyorum etaplar yaptk. Bu etkinliklerin hepsini pandemi koullar altnda gerçekletirdik. Zor olsa da ekip arkadalarmz ile bunlar baarm olduk diye konutu.

GENçLERMZ YEREL YÖNETMLERN ETKNLKLERNE KATILMALI

Söyleinin amac gençleri bilgilendirmek olduunu belirten stanbul Geliim Üniversitesi Beden Eitimi Spor Yüksekokulu Öretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu, stanbul Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürümüz lker Öztürkü arladk. Canl yaynmzn konusu da Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Sporun Gelecei oldu. Bizler de stanbul Geliim Üniversitesi olarak gençlerimizi bilgilendirmeyi amaçlyoruz. Amacmz üniversiteler bünyesinde olan örencilerimize yerel yönetimlerin hizmetlerini anlatmak ve bu hizmetlerden nasl yararlanabilecekleri konusunda bilgilendirmek. Ülke olarak genç bir nüfusa sahibiz. Bizler de gençlerimizi yerel yönetimlerin etkinliklerine katlmalarn tavsiye ediyoruz. Etkinlii gerçekletirmemizde yardmc olan üniversitemiz mütevelli heyeti danman Ör. Gör. Uur Cabaya da teekkürlerimi iletiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git