Gercüş’te bilim fuarı açıldı

Batman'ın Gercüş ilçesinde Ziya Gökalp Ortaokulu tarafından, '4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı' düzenlendi.

Haberler 01.05.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okulda düzenlenen fuara Gercü Belediye Bakan Vekili Ali Öner, AK Parti lçe Bakan efik Öner, Gercü Kütüphane Müdürü Kenan Öner, öretmenler ve örenciler Katld. Gercü Belediye Bakan Vekili Ali Öner, fuarda yapt açklamada, Örencilerimizin öretmenleri nda hazrladklar projeler ve projelere olan yetenekleri bizleri gururlandrmakta ve umutlandrmaktadr. Bu yetenekli örencilerimizin sayesinde geleceimizin çok iyi olacana inanyorum dedi.

Ziya Gökalp Ortaokulu öretmenlerinden Mehmet Emin Aslan, öretmen ve örencilerin TÜBTAK çalmalar üzerinden projelerini sergilediklerini söyledi. Aslan, Bunlar fen bilimleri, Türkçe, sosyal bilimler dersleri alannda öretmenleri ile birlikte çalmalar yapmlar. Bugün buraya gelen misafirlerimize de yaplan projeler hakknda çalmalarn nasl yapld hakknda bilgilendirme yapyoruz. Bu projeler sayesinde örencilerimiz kendini gelitirme frsat yakalayacaklar. Her bir öretmenimiz kendi bran kapsamnda bir proje hazrlamtr diye konutu.

Proje yürütücüsü Kutbettin çelik de, TÜBTAKn sunduu imkanlardan dolay teekkür ederek örencilerin hepsinin gayet güzel çalmalar yaptn söyledi. çelik, Bu baarlarndan dolay örencilerimize ve öretmenlerine teekkür ediyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git