Göbeklitepe fuarında!

"Gelecek yıllarda bu fuarımızın uluslararası boyut kazanmasını planlıyoruz. Fuarımızı 4 günde 40 bin 700 kişi ziyaret etti"

Haberler 12.11.2019 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kültür ve Turizm Bakanl tarafndan da desteklenen Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuar 4 günde 40 bini akn kii tarafndan ziyaret edildi.

anlurfa Büyükehir Belediyesinden yaplan açklamaya göre, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan 2019un Göbeklitepe Yl ilan edilmesi kapsamnda düzenlenen fuarda çeitli etkinlikler gerçekletirildi.

Açklamada görülerine yer verilen Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgül, ilk defa Kültürel Miras temal bir fuarn gerçekletirildiini belirtti.

FUAR ARDINDAN

Beyazgül, fuarn ve bu tür etkinliklerin anlurfann turizmi ile tantmna katkda bulunacan ifade ederek, organizasyonunun düzenlenmesinde katks bulunan tüm kurumlara teekkür etti.

Fuarn uluslararas hale getirilebilmesi için gelecek yldan itibaren çalma yaplacan aktaran Beyazgül, lkini gerçekletirdiimiz fuarn devam gelecek. Fuar kapsamnda eski yemeklerimizi tantma imkan bulduk. Gelecek yllarda bu fuarmzn uluslararas boyut kazanmasn planlyoruz. Fuarmz 4 günde 40 bin 700 kii ziyaret etti. Ziyaretçilerin ilgisi bizi oldukça memnun etti. ifadelerini kulland.

Gastro Kent Urfa Dernei Bakan Abdurrahman Acar da çok verimli bir fuar organize ettiklerini belirtti.

Özellikle yemek yarmalarnn fuara renk kattn vurgulayan Acar, gelecek yl fuarn daha da gelitirilmesini planladklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git