Göktaşı iddiası

Batman ile Siirt sınırında bulunan Gözpınar köyünde ikamet eden Hamit Köstek isimli vatandaş, tarlasında bulduğu ve gök taşı olduğunu iddia ettiği taşlar için 2 milyon lira istiyor.

Haberler 06.12.2019 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gözpnar köyünde ikamet eden Köstek, sabah saatlerinde tarlasn sürmek için alana gitti. Tarlaya gittiinde farkl talar gören Köstek, bunlar toplayp evine götürdü. Toplam 7 kilogram arlndaki talar büyük bir dikkatle toplayp evine götüren Köstek, gök ta olduunu iddia ettii talar için 2 milyon lira istiyor.

Yetkililer talar aratrsn

Köstek, sabah saatlerinde sürmek için tarlaya gittiini söyledi. Köstek, Tarlama çift sürmeye gittiimde yamur yamt, yamur yad zaman arazimde parlayan bir ey gördüm. Gidip baktmda ta gördüm aldm eve getirdim. nternetten aratrma yaptm, baz testler yaptm mknats ile ta tutuyor, kolonya testi yaptm ve sonradan tekrar arazime gidip talar toplayp eve geldim. Yetkililerin aratrma yapmasn istiyorum. Arazimin 250 metre kare alan içerisinde mknats ile kontrol etikten sonra topladm. nternetten aratrma yaptm bu talar için 2 milyon dolar istiyorlar ama benim dolarla iim yok, benim Türk liras ile iim var. Topladm meteorit talar yaklak 7 kilo vardr. Meteorit talarn 2 milyondan sata sunuyorum dedi.

Ana Sayfaya Git