Gökyüzünde künefe keyfi

Elazığ'da, yamaç paraşütçülerinin vazgeçilmez lokasyonlarından Hazarbaba Dağı'ndan yamaç paraşütü ile tandem atlayışı gerçekleştiren sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, gökyüzünde 1800 metre yükseklikte künefe yedi.

Haberler 23.01.2020 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali çetin Oktay Kaldrmn davetlisi olarak kentte gelen Özdemir, Elazn en yüksek da olan 2 bin 347 metre yükseklikteki esiz göl manzaral Hazarbaba Dandan yamaç paraütüyle tandem atlay gerçekletirdi.

Özdemir, bu atlay srasnda gökyüzünde bir tabak künefenin tadna bakt.

GÖKYÜZÜNDE KÜNEFE KEYF

Bu deneyiminin ardndan Özdemir, göl manzaral Hazarbaba Dandaki macera parknda yer alan 1400 metrelik uzunluu ile Türkiyenin en uzun zipline hatt olma özellii tayan hatta da esiz doa manzarasna kar kayd.

Vali çetin Oktay Kaldrm, Hazarbaba Dann esiz göl manzaras, kayak merkezi ve macera park ile adrenalin, kayak ve doa tutkunlarnn önemli lokasyonlarndan biri olduunu belirtti.

Gerçekletirdikleri yamaç paraütü etkinliiyle bir ilke imza atacaklarn ifade eden Kaldrm, öyle konutu:

Buraya geldiiniz zaman zipline, macera park, safari, kayak, kar rafting, dev salncak gibi bir çok aktiviteden faydalanabiliyorsunuz. Adan Zye, çocuundan yalsna herkes karla ilgili ne varsa hepsini bulabiliyor, aktivite yapabiliyor, adrenalin yaayabiliyor.

Ana Sayfaya Git