Gonca Vuslateri'ye 2 yıl hapis istemi

Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu, Yalan Dünya dizisinin “Vasfiye Teyze”si 30 yaşındaki sempatik Gonca Vuslateri hakkında dava açılırken, 2 yıl da hapsi istendi.

Haberler 27.03.2015 - 10:43 Son Güncelleme : 27.03.2015 - 10:43

Herkes çok sevmişti onu Yalan Dünya dizisindeki hem Eylem ve hem de Vasfiye Teyze karakteriyle. Ama Gonca Vuslateri her ünlünün yaptığı gibi dev sosyal platform twitterı da kullanıyor. Ancak Vuslateri bu kez Twitterda Cumhurun başkanına hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

>HaberTürkün haberine göre; Ankara Cumhuriyet Savcısı Adem Can tarafından iddianame hazırlandı. Vasfiye karakterine hayat veren Gonca Vuslaterinin dev sosyal platform Twitterdan yapmış olduğu paylaşımlar yüzünden 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması istendi. Gonca ise savunmasında tüm suçlamaları reddetti. Komedi oyuncusunun Avukatı da bir mizah dergisinde yer ala karikatürü paylaştı sadece dedi.

>Cumhurun başkanı Erdoğana Cumhurbaşkanı seçilmesinden bu yana hakaret nedeniyle açılan davaların sayısı 220yi geçerken, bu soruşturmaların çoğunluğu savcılar tarafından resen başlatıldı.

Ana Sayfaya Git