Görevlendirme yapılan belediyeler

Nusaybin Belediyesi bünyesinde bulunan Mitanni Kültür Merkezi kafeteryası öğrenciler için etüt merkezine dönüştürüldü.

Haberler 19.05.2018 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Örenciler için tüm imkanlar seferber eden Nusaybin Belediyesi, evde ders çalma imkan olmayan veya rahat bir ortamda ders çalmak isteyen örenciler için etüt merkezi oluturdu.

Mitanni Kültür Merkezine ait kafeteryay etüt merkezi olarak yeniden dizayn eden Belediye Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü, merkezin tüm örencilere açk olduunu duyurdu.

Etüt merkezi hakknda bilgi veren Nusaybin Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdür Vekili Nurettin imek, gençlerin, örencilerin ve vatandalarn hayal ettii bir ders çalma merkezine kavutuunu belirtti.

KÜLTÜR MERKEZLER

Mitanni Kültür Merkezinde daha önce kafeterya olarak kullanlan bölümü örencilerin hizmetine açtklarn kaydeden imek, unlar kaydetti:

Nezih bir mekan olarak tasarladmz Etüt Merkezi ve Kitap Okuma Salonu örencilerimiz ve insanlarmz için bir ayrcalk oluturacaktr. Ders çalmak isteyen ve evinde bu imkana tam anlamyla sahip olmayan herkes bu merkezden faydalanabilecektir. Vatandalarmz ve gençlerimizin istekleri dorultusunda yepyeni ayrcalklarla onlarn hizmetinde olmaya devam edeceiz.

imek, etüt merkezinin olumasna öncülük eden ve her türlü destei veren Belediye Bakanvekili Kaymakam Ergün Baysala Nusaybinli örenciler adna teekkür ettiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git