Görmez Ölümden Döndü

Van'da düzenlenen temel atma töreninde aniden bastıran fırtına nedeniyle platformun kısmen çökmesi sonucu Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli adeta ölümden döndü.

Haberler 20.05.2017 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van l Müftülüü için Eski Aratrma Hastanesi yaknlarnda yaplacak bina için temel atma töreni düzenlendi. Diyanet leri Bakan Mehmet Görmez, Van Valisi brahim Tayapan, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van l Müftüsü Nimetullah Arvas, kurum amirleri ve çok sayda davetlinin katld tören, aniden esen frtnann azizliine urad.

PLATFORMUN DEMR AYAKLARI YERNDEN çIKTI

AK Parti Van Milletvekili Beir Atalayn konumas srasnda davetliler için kurulan platformun demir ayaklklar frtna nedeniyle yerinden çkt. Yaanan çökme esnasnda davetliler etrafa kaçrken, Mehmet Görmez ise korumalar tarafndan alandan çkarld.

GÖRMEZ VE DAVETLLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Aralarnda Mehmet Görmezin de bulunduu çok sayda davetli adeta ölümden döndü. Frtna nedeniyle ksa süreliine ara verilen tören, daha sonra butona baslarak temele ilk harcn dökülmesiyle son buldu. Görmez ve beraberindekiler ise daha sonra buradan ayrld.

Ana Sayfaya Git