Gramaj denetimi

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından pide fırınlarına yönelik ruhsat, gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştirildi.

Haberler 01.11.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halk saln korumak amacyla yürüttüü denetimleri aralksz bir ekilde sürdüren Yeniehir Belediyesi ilçede bulunan ekmek frnlarnda gramaj ,hijyen ve ruhsat denetimi yapt.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikcinin ilçede fahi fiyat ve hileli satlara geçit verilmemesi talimat ile günlük periyodik bir ekilde denetimlerini gerçekletiren zabta ekipleri, denetimlerde ilk olarak i yeri açma ruhsatlarn inceledi.

GRAMAJ DENETM

Temizlikten gramaja, imalat araç-gereçlerinden sat ve sunuma varncaya kadar çok geni kapsaml yaplan denetimlerde zabta ekipleri, baz imalathanelere uyarda bulundu.

Merkez Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci vatandalarn salkl gda tüketiminin öncelikli amaçlar olduu belirtilerek, söz konusu denetimlere periyodik aralklarla devam edilecei belirterek, Bata ekmek olmak üzere gda üretimi ve sat yapan iyerlerinin sk denetime alnmas yönündeki hassasiyetimizi kararl bir ekilde sürdürmekteyiz. Gramaj eksiklii ve fiyat tarifesi gibi konularda da mevzuat d hareket eden i yerleri hakknda ekiplerimiz gerekli uyarlarda bulunarak durum tespit tutana tutmaktadrlar. dedi.

Ana Sayfaya Git