GÜÇSİYAD'dan İdlib'e insani yardım

Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD), Suriye'nin İdlib kentindeki savaş mağdurları için sağlık malzemesi, giysi ve battaniye gönderdi.

Haberler 14.01.2020 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GÜçSYAD Güneydou Bölge Bakan Mervettin Tosunlu, yapt açklamada, Orta Dou bata olmak üzere dünyann birçok yerinde Müslümanlarn, zulüm ve toplu katliamlara maruz kaldn ifade etti.

slam corafyasnda, küresel güçlerin kirli ve kanl tezgahlar nedeniyle mazlum ve masum sivillerin katledildiini belirten Tosunlu, unlar kaydetti:

DLBE NSANI YARDIM

Alevi-Sünni, Türk, Kürt, Arap diye ayrtrlmak istenen Müslümanlar, bir damla petrol için bile kan dökmekten haya etmeyen er güçlerin zulümlerine maruz kalmaktadr. nsanlk ve slam düman Esad rejiminin uçaklar, defalarca kez, Suriyenin dlib kentinde sivil yerleim birimlerini hedef alarak, yüz binlerce insan katlederken, milyonlarca insan da yerinden, yurdundan etmektedir. Geçtiimiz günlerde televizyon ekranlarna yansyan görüntüler, hepimizin barna hançer gibi saplanmtr. Bombal saldrda enkaz altnda kalan baba ve olu, masum yüz binlerce insan gibi hayatn kaybederek, ehitlik mertebesine ererken, saldrlar sonras ölümcül darbeler alp, kanlar içinde kalan çocuun, son bir gayretle Baba, baba diye feryat etmesi, tüm slam ve insanlk alemi gibi, bizim de içimizi parçalamtr.

ZULME MARUZ KALAN

Tosunlu, dlibde zulme maruz kalan insanlara bir nebze de olsa faydal olabilmek için dernek olarak salk malzemesi, giysi ve battaniyeden oluan yardm paketleri temin ettiklerini bildirdi.

Yardmlarn nsani Yardm Vakf (HH) Diyarbakr ubesi vastasyla sava bölgesine ulatrlacan belirten Tosunlu, Önümüzdeki süreçte, bu yardmlar daha da artrmay hedefliyoruz. Zulme maruz kalm, mazlum din kardelerimize ülkemiz genelinde yardm kampanyas balatarak onlara katkda bulunalm. Yardmn küçüü büyüü olmaz. Unutmayalm ki okyanuslar oluturan küçük su tanecikleridir. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git