Gulan park halka açıldı

Bakımsızlıktan dolayı madde bağımlıları ve zararlı alışkanlıkların meskeni haline gelen Gulan parkı, Bağlar Belediyesi’nin titiz çalışmasıyla vatandaşların huzur bulduğu alana dönüştü.

Haberler 06.09.2019 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ksa süre öncesine kadar bakmszlktan dolay olumsuz bir görüntünün hakim olduu ve aydnlatma sistemi olmad için de akam saatlerinde vatandalarn gitmekte çekindii park ksa sürede cvl cvl bir yaam alan haline getirdi. Bakmszlktan dolay madde bamllar ve zararl alkanlklarn meskeni haline gelen Gulan park, yaplan modern ve titiz çalmalarla vatandalarn huzur bulduu alana dönüerek, tepki çeken eski halinden kurtulup halktan övgü alan bir görüntüye kavutu.

Hem aydnlatyor, hem tasarruf salyor

çevre düzenlemesi ve alt yapdan kaynaklanan eksikleri giderilen park, gelimi son teknolojik imkanlar kullanlarak led aydnlatma sistemi ile donatld. Birçok renkten oluan yeni aydnlatma sistemi parkn çehresini deitirirken, l l bir görüntü kazanan parkn yeni yüzü buraya akn eden vatandalar cezbediyor. Zaman ayarl olan led aydnlatma sistemi, gece saatlerinde tasarruf moduna geçerek ayn zamanda ekonomik tasarruf da salyor.

Parklarmz huzur adas haline getirmek istiyoruz

Vatandalarn huzurlu ortamda zaman geçirmesi için hizmette snr tanmadklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyeye bal tüm parklar huzur adas haline getirmek istediklerini söyledi. Beyolu, Gulan parkmz vatandalarmzn huzur içinde aileleriyle zaman geçirebilecei bir yaam haline geldi. Amacmz bu güzel görüntüyü, tüm parklarmza ve yaam alanlarmza hakim klmaktr. Bu parklarmza yakn zamanda çalmalarna balamay planladmz iki yeni ve çok amaçl parkmz da ekleyeceiz inallah dedi.

Vatandalar parkn yeni halinden memnun

Parkn yeni hali, akam saatlerinde aileleriyle birlikte parka gelerek huzurlu ortamda dinlenme imkan bulan vatandalar memnun ediyor. Parkta dinlenen vatandalardan Yusuf çelik, Daha önce çok bakmszd. Aydnlatma sistemi yoktu, çevre düzenlemesi ve alt yaps çok kötüydü. Gece saatlerinde uyuturucu ve madde bamllar buralarda cirit att için ne kendimiz ne de ailelerimiz gelemiyordu. imdi belediyemizin yapt hizmetle çok güzel bir görüntü kazand. Ailelerimizle beraber huzur içinde dinlenip zaman geçiriyoruz. çocuklarmz oyun oynuyor. Belediye Bakanmz Hüseyin Beyoluna ve emei geçen herkese teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git