Gülistan hala sır!

Tunceli'de, kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan üniversite öğrenci Gülistan Doku'yu (21) arama çalışmaları, 25'inci günde 50 kişilik ekip tarafından sürdürüldü.

Haberler 30.01.2020 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Doku, kald yurttan 5 Ocak sabah çkt. Ancak kendisinden bir daha haber alnamad. Gülistann Diyarbakrda yaayan ailesi, kzlarnn kaybolduu gün Tunceliye gelerek, güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Hemen arama çalmas balatld.

GÜNLERDR ARANIYOR

Yaplan aratrmalar sonunda üniversiteli genç kzn cep telefonunun en son Uzunçayr Baraj Gölü üzerindeki Sarsaltuk Viyadüünde sinyal verdii belirlendi. Görgü tanklar da ifadelerinde, Gülistan en son viyadükte gördüünü anlatt. Daha sonra ki günlerde ise Gülistan Dokunun, köprü üzerinde çömelmi halde, yoldan geçen bir aracn kamerasna yansd ortaya çkt.

HENÜZ ZNE RASTLANMADI

Arama çalmalar 25inci gününe girerken, bugünkü aramalar 50 kiilik ekip ile sürdürüldü. Uzurçayr Baraj Gölünde dalgç polisler arama yaparken, jandarma arama kurtarma timleri de su alt kamerasyla tarama çalmalar gerçekletirdi. Ekipler karadan da arama kurtarma köpekleriyle Gülistana dair iz arad.

Ana Sayfaya Git